Vastaanoton vinkit toukokuulle

Mikkelistä löytyy monenlaista tekemistä koko perheelle.

Kulttuuria ja historiaa

Moderni Tiedekeskus Muisti kertoo sodan vaikutuksista yhteiskuntaan. Tämä on ehdoton vierailukohde kaikille, joita sotahistoria kiinnostaa ja erityisesti heille, joita se ei kiinnosta.

Maankuulu Mikkelin Tori sijaitsee korttelin päässä Vaakunasta. Suuntaa torille seuraamaan eteläsavolaista elämänmenoa ja nauttimaan torin antimista. Kuukausimarkkinat pidetään kuukauden toisena lauantaina. Poikkea samalla sisällä Kauppakeskus Stellassa ja Mikkelin kauppahallissa.

Mikkelin Teatterin ohjelmistossa on hauskoja koko perheen esityksiä sekä draamaa ja komediaa aikuisempaan makuun. Ohjelmiston löydät Teatterin nettisivuilta.

 

Toukokuussa luonto herää eloon

Keväinen Mikkeli kutsuu luontoretkelle. Mikkelin satama ja Saimaan ranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Mikkelin keskusta-alueella on runsaasti kiinnostavia Saimaa Geopark -kohteita. Kaihunharjun harjumaasto, Naisvuoren kalliomuodostelma ja Pursialan hiidenkirnu ovat vain lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päässä hotellilta.

Hotellilta voit lainata kotimaisen Wheelström-sähköpyörän tai perinteisen Jopon kaupunkiin tutustumisen ajaksi.

Mikkelipuisto mallipuutarhoineen puhkeaa toukokuussa kukkaan. Käy ihailemassa kirsikka- ja omenapuun kukintoja ja päivittäin kasvavaa luontoa. Nappaa samalla piknik-eväät puutarharavintola Greeneristä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.