Menu

Vastaanoton vinkit marraskuulle

 

 

Tapahtumia marraskuussa Mikkelissä:

 

Jukurien kotipelit Ikioma Areenalla vain muutaman kilometrin päässä hotellilta.

Konsertti- ja kongressitalo Mikaelin ohjelmistossa on mielenkiintoisia musiikki- ja teatteriesityksiä.

Mikkelin Teatterin syyskausi polkaistiin käyntiin syyskuussa. Suosituimpien esitysten liput myydään loppuun hyvissä ajoin. Osta siis lippusi ajoissa!

Tutustu myös keskusta-alueen ravintoloiden mielenkiintoisimpiin esiintyjiin ja tapahtumiin osoitteessa raflaamo.fi.

 

Kulttuuria ja historiaa

Moderni Tiedekeskus Muisti kertoo sodan vaikutuksista yhteiskuntaan. Tämä on ehdoton vierailukohde kaikille, joita sotahistoria kiinnostaa ja erityisesti heille, joita se ei kiinnosta.

Maankuulu Mikkelin Tori sijaitsee korttelin päässä Vaakunasta. Suuntaa torille seuraamaan eteläsavolaista elämänmenoa ja nauttimaan torin antimista. Kuukausimarkkinat pidetään kuukauden toisena lauantaina. Poikkea samalla sisällä Kauppakeskus Stellassa ja Mikkelin kauppahallissa.

 

Mikkelin luontokohteet

Mikkelin satama ja Saimaan ranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Mikkelin keskusta-alueella on runsaasti kiinnostavia Saimaa Geopark -kohteita. Kaihunharjun harjumaasto, Naisvuoren kalliomuodostelma ja Pursialan hiidenkirnu ovat vain lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päässä hotellilta.

Hotellilta voit lainata kotimaisen Wheelström-sähköpyörän tai perinteisen Jopon kaupunkiin tutustumisen ajaksi.

Mikkelipuisto mallipuutarhoineen tarjoaa ihasteltavaa pitkälle syksyyn. Käy ihailemassa syksyiseksi muuttuvia ja päivittäin kasvavaa luontoa. Nappaa samalla piknik-eväät puutarharavintola Greeneristä.