07.09.2018

Värikkäitä päiviä, tunnelmallisia iltoja ja hitaita aamuja aikuisten lomalla Oulussa

Syksyn tunnelmalliset illat ovat saapuneet. Pohjoisen valo on vielä kirkasta, mutta laskee mailleen koko ajan aikaisemmin. Merenrantamaiseman purppuraan sekoittuu kaipausta kesästä, vaikka kynttilöiden valossa tunnelmoidessa viltin alla vielä tarkeneekin.

Nämä hämyiset illat ovatkin omiaan aikuisten reissulle. Tässä Pohjolan pääkaupungissa pidot vain paranevat kun illat pimenevät! 

Päivitä vaatekaappisi syysuutuuksilla, nautiskele lasillinen kuohuvaa kaupungin kattojen yllä ja heittäydy hemmoteltavaksi porekylpyjen sekaan. 

Juhlista ystävyyttä, riemuitse rakkaudesta tai ota hetki aikaa vain itsellesi. Tutustu teattereihin, naura stand upissa väärään aikaan tai tanssi aamuun asti liveklubilla.

Tilaa huonepalvelusta ranskalaiset, kiertele yömyöhään kaupungilla tai loikoile koko päivä sängyssä.  

Sinä olet hemmottelusi ansainnut, valitse siis parasta. 

 

Oulun Teatterin intohimodraama Näköala sillalta sijoittuu 1950 -luvun New Yorkiin, ja on häkellyttävän ajankohtainen yhä tänään. Teatteripaketit myynnissä meillä. 

Teatteri Rio naurattaa, itkettää ja laulattaa huikealla syyskauden ohjelmallaan. 

Lähde melomaan Torinrannasta, vaihda Nallikarissa fatbikeen ja pyöräile illan hämyssä takaisin hotellille. Leijakoulu Lappis toimittaa varusteet minne haluat. 

Ravintola Frans & Camillessa tarjotaan perjantaisin simpukoita. Varaa pöytä etukäteen ja nauti illasta pitkän kaavan mukaan. 

Kauppakeskus Valkea hotellin kulmalla tyynnyttää shoppailunnälkää. Hotellin asukkaat saavat -15 % ostoedun Sokos Pukumieheen ja Sokos Hyvä Oloon. 

Tanssi Mokomaa, Olavia, Scandinavian Music Groupia tai Neljää Ruusua Liveklubi Hevimestan lattialla. Liput saat majoitusvarauksen yhteydessä meiltä. 

Tilaa huoneeseen punaviiniä ja käsintehtyä suklaata, kaivaudu pehmeisiin lakanoihin ja katso kaikki lempielokuvasi. 

Hemmotteluhuone Luoto on saanut inspiraationsa saaristolaisuudesta, puhtaasta luonnosta juurevan maan voimasta. Käärin sinut pumpuliin on parasta mitä rakkaalle voi tarjota. Tässä vielä ihana blogikirjoitus eräästä vierailusta Luodossa.