Solo Sokos Hotel Pier 4, Katajanokka Helsinki.
Huoneissa yhdistyvät ajattomat luonnonmateriaalit ja seesteinen tunnelma.

Varaa huoneet ryhmille ennakkoon

Kesällä 2024 Katajanokan rantaan avautuva uniikki Solo Sokos Hotel Pier 4 on tulevaisuuden hotellielämys meren äärellä, joka sijaitsee lähellä Helsingin suosittuja nähtävyyksiä.

Hotellissa on 164 korkeatasoista huonetta, joiden suunnittelussa korostuvat luonnollisuus ja moniaistisuus. Seesteinen tunnelma, rauhoittavat luonnonmateriaalit sekä näkymät merelle, historialliseen Helsinkiin tai sisäpihan niitylle luovat ainutlaatuisen kokemuksen.​

Rannan puoleisista huoneista aukeaa alati muuttuva näköala suomalaiseen merimaisemaan: autereisista aamuista illan kajastukseen, tyynestä myrskyävään mereen.​

Valoisissa huoneissa on suihku tai amme, untuvapeitteinen laadukas vuode sekä tilaa työskentelyyn. Huoneissa on kaksi sisustustyyliä: Tyyni ja Valkama. Tyyni-huoneiden inspiraationa ovat lempeä tuulenvire ja valonsäteet, kun rouheampi Valkama on saanut inspiraatiota kalastajan majoista, satamasta ja käsityöläisyydestä.

Tee ryhmävaraus ennakkoon

Kiinnostuitko? Voit tehdä ryhmävaraukset jo nyt vuodelle 2024 Sokos Hotels myyntipalvelusta puh. 0300 870 000 tai sähköpostitse groups.helsinki@sok.fi.