Menu
Wedding North Karelia, Wedding Koli, Wedding Venue, Landscape Wedding Photo Summer Wedding Winter Wedding Wedding

Varaa hääyö Kolin huipulta!

Viettäkää unohtumaton hääyö kansallismaiseman äärellä! Ukko-Kolin huipulla sijaitseva Break Sokos Hotel Koli tarjoaa hääpareille huikean maiseman ja upean luonnon lisäksi ylelliset spa-palvelut.
 
Hotellihuoneesta, näköalaravintolasta ja Koli Relax Spasta avautuu hieno näkymä Kolin vaaroille ja Pielisen yli. Tämä kansallismaisema on inspiroinut myös suomalaisia taiteilijoita kautta aikojen. Hotellin pihasta lähtevät reitit Ukko-, Akka- ja Paha-Kolin huipuille. Ottakaa ikimuistoiset kuvat yhteisen matkanne alkumetreiltä, ikiaikainen maisema taustalla!
 
Hotellin hemmotteleva kylpyläosasto kruunaa hääyön. Kietoutukaa kylpytakkeihin! Koli Relax Spassa nautitaan saunapolusta ja allasosastosta ulkopaljuineen, mukaan saatte saunakiulun hemmottelutuotteineen.
 
Hääyöhön suosittelemme joko hotellin Superior X -huonetta, saunallista Junior -sviittiä tai hulppeaa Suite-huoneistoa – kaikki hotellin ylimmässä kerroksessa. Superior X -huoneissa on leveä parivuode, Junior Suitessa lisäksi oma sauna. Suitessa on erilliset makuu- ja olohuone sekä oma parveke, jolta käsin voitte ihastella auringon nousevan Pielisen ylle.
 
Kruunaa hääyö hedelmälautasella ja pullolla samppanjaa sekä huoneaamiaisella.
 
Leikkisät parit varaavat Iloa parisuhteeseen -paketin, johon kuuluu tehtäväkirjanen, höyhenhuiska ja hierontaöljyä.
 
Nauttikaa Kolin lumosta ja toisistanne!