Väiliaikaisia muutoksia S-Card-kanta-asiakasohjelmaan

Väliaikaisia muutoksia S-Card-kanta-asiakasohjelmaan

Tilanne niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa muuttuu nyt koronaviruksen vaikutuksesta nopeasti. Johtuen vallitsevasta tilanteesta olemme tehneet jo muutamia muutoksia S-Card-kanta-asiakasohjelman sääntöihin. Haluamme taata sinulle mahdollisuuden kerryttää ja hyödyntää S-Cardin etuja joustavasti myös tulevaisuudessa.
 
  • Jatkamme 3.4. – 3.8.2020 vanhenevien S-pisteiden voimassaoloaikaa 3.9.2020 asti. 
  • Jatkamme 21.3. – 2.9.2020 vanhenevien ateriaetujen voimassaoloaikaa 3.9.2020 asti. Uudet voimassaoloajat päivittyvät lähiviikkojen aikana Oma S-Card -verkkopalveluun ja Sokos Hotels -sovellukseen.
  • Voit siirtää ennakkoon maksamasi palkintoyövarauksesi joustavasti samassa hotellissa toiseen ajankohtaan. Mikäli varauksen siirtäminen ei ole sinulle mahdollista, palautamme ennakkoon maksamasi S-pisteet palkintoyövarauksista, jotka on varattu aikavälille 13.3. – 31.5.2020. Muutokset jo maksettuihin palkintoöihin voit tehdä suoraan hotelliin.
  • S-Card Premium -tason rajoja on laskettu väliaikaisesti 16.3. – 30.4.2020. Tällä välillä S-Card-asiakkuuden taso päivittyy automaattisesti Premium-tasolle, jos S-Card-ostosi ovat ylittäneet S-Card-kortilla 6000€ tai sinulle on kertynyt 25 majoitusvuorokautta voimassaolevan jäsenkauden aikana. 

 

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tarkastelemme jatkossakin sen vaikutuksia S-Card-kanta-asiakasohjelmaan.
 
Tiedon avoinna olevista hotelleistamme löydät täältä ja ravintoloidemme take away -tarjontaan voit tutustua täällä. Helsingissä tuomme ravintolan ovellesi asti. Lue lisää myös Syökotona.fi -palvelusta. Toivomme näkevämme sinut hotelleissamme ja ravintoloissamme taas pian!