Menu

Vaasan Vaakunassa uudet tilavat Junior Suitet!

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunassa on jälleen otettu vieraiden muuttuvat tarpeet huomioon ja nyt meiltä löytyy neljä uutta Junior Suitea!

Metsä-huoneesta on tehty uusi tilava Junior Suite:
Luonnon äärellä. Tässä huoneessa voit asua sateella ja pakkasella, mutta lämpöä riittää.
Makuuhuoneesta löytyy ainutlaatuinen laavu-sänky, joka on 180 cm leveä, muhkea parivuode. Makuuhuoneen viereisessä huoneessa työskentely käy kätevästi ja laatuaikaa viettäville, vaikkapa illallinen kahden kesken. Huoneet on yhdistetty väliovella, joten esim. työt voi jättää oven taakse päivän päätteeksi. Junior Suitesta löytyy kaksi suihkullista kylpyhuonetta. Huone sijaitsee 7. kerroksessa ja tarjoaa huikeat näkymät torille. 

Pilvi-huoneesta on tehty uusi Junior Suite: 
Nukut pumpulissa. Sinivalkoisessa huoneessa rentoudut niin, että seuraava päivä sujuu kuin tanssi.
Ihana 180 cm leveä parivuode tarjoaa hyvät yöunet. Makuuhuoneen viereinen huone on kalustettu näppäräksi työskentelyhuoneeksi, jossa voit kokoustaa, tehdä töitä tai vaikka nauttia illallista omassa rauhassa. Huoneet on yhdistetty väliovella, joka mahdollistaa rauhaisat yöunet. Junior Suitesta löytyy kaksi suihkullista kylpyhuonetta. Huoneesta on näkymät torille ja se sijaitsee 8. kerroksessa. 

Silta Junior Suitet:
Tilavat ja tyylikkäät Junior Suitet torinäkymillä hotellin 4. kerroksessa. Yhdistelmä kahdesta huoneesta tuo mukavasti majoittumis- ja oleskelutilaa. Toisessa huoneessa 180 cm leveä parivuode ja toisessa huoneessa kodikas sohva, jossa on lisävuodemahdollisuus lapsille tai aikuiselle.

Kaikissa Junior Suiteissa on oma jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Huoneista löytyy minibar sekä kylpytakit ja tossut. 

MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT? Ole ystävällinen ja ole suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi Junior Suiten!

Tiedustelut, lisätiedot ja varaukset suoraan hotellin vastaanotosta:
Original Sokos Hotel Vaakuna, vastaanotto, puh. +358 20 780 88 00 (puhelun hinta: 0,0835€ /puhelu + 0,1717 € /min.). Sähköposti: vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi

 

Tervetuloa viihtymään!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.