Menu

Vaasan Vaakunassa uudet Junior Suitet!

Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunassa on jälleen otettu vieraiden muuttuvat tarpeet huomioon ja nyt meiltä löytyy neljä uutta Junior Suitea!

Metsä-huoneesta on tehty uusi tilava Junior Suite:
Luonnon äärellä. Tässä huoneessa voit asua sateella ja pakkasella, mutta lämpöä riittää. Makuuhuoneen viereisessä huoneessa työskentely käy kätevästi ja laatuaikaa viettäville vaikkapa illallinen kahden kesken. Huoneet on yhdistetty väliovella. Kaksi suihkullista kylpyhuonetta ja torinäkymät 7. kerroksesta. 180 cm leveä parivuode.

Pilvi-huoneesta on tehty uusi Junior Suite: 
Nukut pumpulissa. Sinivalkoisessa huoneessa rentoudut niin, että seuraava päivä sujuu kuin tanssi. Parivuode 180 cm. Makuuhuoneen viereinen huone on kalustettu näppäräksi työskentelyhuoneeksi, jossa voit kokoustaa, tehdä töitä tai vaikka nauttia illallista. Huoneet on yhdistetty väliovella. Kaksi suihkullista kylpyhuonetta ja torinäkymät 8. kerroksesta.

Silta Junior Suitet:
Tilavat ja tyylikkäät Junior Suitet torinäkymillä hotellin 4. kerroksessa. Yhdistelmä kahdesta huoneesta, mukavasti majoittumis- ja oleskelutilaa. Toisessa huoneessa parivuode (180 cm) ja toisessa huoneessa kodikas sohva, jossa on lisävuodemahdollisuus lapsille tai aikuiselle.

Kaikissa Junior Suiteissa on oma jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Huoneista löytyy minibar sekä kylpytakit ja tossut. 

MIHIN HUONEESEEN SINÄ IHASTUIT? Ole ystävällinen ja ole suoraan yhteydessä hotelliimme, niin varaamme sinulle toivomasi Junior Suiten!

Tiedustelut, lisätiedot ja varaukset suoraan hotellin vastaanotosta:
Original Sokos Hotel Vaakuna, vastaanotto, puh. +358 20 780 88 00 (puhelun hinta: 0,0835€ /puhelu + 0,1717 € /min.). Sähköposti: vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi

 

Tervetuloa viihtymään!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.