S-card Vaakuna Vaasa
06.09.2018

Vaasan Vaakunassa ei S-Card-asiakkaan jalat kastu!

"Jahas, työmatkaa pukkais Pohjanmaalle. Mites ne sanovatkaan Vaasasta? Vaasan veri ei vapise? No, otetaan selvää.

Huonevaraus Vaasan Vaakunaan sujui onneksi Oma S-card-palvelun kautta kätevästi ja lämmin sauna odottaa minua. Pitäisiköhän käydä kuntosalilla ennen saunaa?

No ainakin teen Online Check-inin valmiiksi nopeuttaaksen sisäänkirjautumista. Ai ai, vettä sataa… Ai niin, Vaasassahan on se tilava Toriparkki josta suora käynti hotelliin. Laitan auton yöksi lataukseen, tosi kätevää että Toriparkissa on sähköautoille latauspiste!

Olipas vastaanotossa ystävällinen henkilökunta, sai kyllä hymyn huulilleni. Päivän lehti ja huoneen avain odottivat minua valmiina saapuessani ja katos vaan, edullisempi parkkilippukin on S-card etujen piirissä. Mitähän muita etuja S-cardilla saa?

Ainakin nälkä tulee kuntoilun ja saunan jälkeen ja respa vinkkaa s-card ateriaetujen olevan saatavilla kaikissa hotellin ravintoloissa, Rosso, Kokokana ja VENN.  

Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista ja kiva huomata, että vaihtoehtoja on reilusti saman katon alla. Hmm.. taidan palkita itseni vielä pienellä ilta-myssyllä, sen verran kovan treenin tein ja palaverikin alkaa vasta huomenna puolelta päivin.
Aamulla taidan kierrellä Rewell Center -ostokeskuksessa, joka on kätevästi hotellin yhteydessä. Huoneessani huomasin ilmoituksen, että suuri osa liikkeistä antaa alennusta hotellin asiakkaille.

Hyvin nukutun yön ja monipuolisen aamiaisen jälkeen lähden pirteänä uuteen päivään. WAU, täällä kyllä osataan pitää huolta asiakkaasta ja tiedän missä yövyn ensikin kerralla Vaasassa.

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa, jossa veri ei todellakaan vapissut. Nähdään taas! "