Menu
Vaaasan Vaakunan sporttiryhmät

Vaasan Vaakuna on sporttiryhmien toinen koti!

Vaasa on kompakti kaupunki, jossa palvelut löytyvät läheltä. Original Sokos Hotel Vaasan Vaakunasta on helppo siirtyä liikuntapaikoille omalla autolla, polkupyörällä tai jalan. Kun on aika palata hotellille, löytyy kaikki keskustan palvelut aivan huoneiden ikkunoiden alta. Isommalla porukalla liikkuvat pystyvät viemään linja-auton parkkiin vanhalle bussiasemalle keskustan läheisyyteen ilman lisämaksuja.

Vaakunan kaikki 143 uudistettua huonetta toimivat huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä. Hotellin asiakkaille on veloituksetta käytössä kuntosali sekä taktiikkapalaverit sporttiklubilaisille maksutta!

Sporttihinnasto:

Sporttimajoitus alk. 40,50 €/hlö/vrk/2hh

Sporttimenut 14,50 €/hlö

Sportti-iltapala 8,90 €/hlö

Sporttiboxi 6,90 €/hlö

Vaasa kasvattaa tulevaisuuden lupauksia/ Vaasasta maailmalle

Vaasasta on lähtöisin myös moni maailmalla tunnettu urheilija. Jääkiekkokaupungin tunnettuihin nimiin kuuluvat esimerkiksi nuorten MM-kultajoukkueessa vuonna 2016 pelanneet Robin Salo ja Leevi Laakso. Venäjän KHL-mestaruutta jo kaksi kertaa vuosina 2014 ja 2016 juhlinut Oskar Osala lukeutuu myös Vaasan Sportin kasvatteihin. Myös suomalainen jalkapalloilija Tim Sparv, joka pelaa keskikenttäpelaajana Tanskan Superligan FC Midtjyllandissa ja Suomen A-maajoukkueessa, on kotoisin Vaasan lähettyviltä, Oravaisista. 
 

Tutustu hotelleihimme: Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, Puh. +358 300 870 000 tai suoraan hotellimme myyntipalvelusta +358 20 780 88 50.

Mainitse Sporttiklubin jäsenyydestä hotellivarausta tehdessäsi. Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 51 snt/min + pvm/mpm, 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.