Menu
10 Kerros on auki, tervetuloa!

Vaakunan uudistus on loppusuoralla

21.9.2020

Helsingin klassikko, Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki on uudistumassa. Hotelli laajenee kokonaisella huonekerroksella, 10. kerroksen ravintola- ja kokousmaailma uudistetaan ja lähialueen palvelut paranevat S-marketin ja Happy Farmerin uudistusten myötä.

 

Vaakunan uusi ravintola 10.Kerros on auki

Tervetuloa Kymppiin! Näköalaravintola, baari ja lounge. 10.Kerroksen tilat on uudistettu funkkiksen hengessä talon uniikkia, alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen.Ystävällinen helsinkiläinen, jonka hellässä huomassa mikä tahansa tapahtuma, tilaisuus, tapaaminen tai vierailu onnistuu. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintola avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut.

Hotellimme asiakkaat pääsevät nauttimaan hotelliaamiaista 10.Kerroksessa, Helsingin maisemia ihastellen. 

Uudistettu S-Market Sokos Helsinki

Hotelli Vaakunan alakerrassa sijaitseva S-market Sokos Helsinki koki täydellisen muodonmuutoksen. Myymälässä on nyt entistäkin isompi palveleva ruokatori, monipuolinen luomuvalikoima, laajempi panimojuomavalikoima sekä kokonaan uusia palveluita, kuten mehustamo ja paikan päällä tuoretta sushia tarjoava Sushi Daily. Lisäksi, S-market Sokos aloittaa uudenlaisen ruokahävikkiyhteistyön yläkerran Happy Farmer -ravintolaperheen kanssa ja toimii samalla satokausitorina ravintolalle. Zero waste -ajattelua opetellaan yhdessä ravintolan kanssa.

 

Happy Farmer ravintolaperhe palvelee kaupunkilaisia viikon jokaisena päivänä

Happy Farmer on udenlainen ruokakeskittymä Helsingissä Sokoksen kulmassa, aivan hotellimme vieressä. Ravintolaperheen muodostavat Kitchen & Bakery ja Coffee Bar & Wine. Happy Farmerissa tehdään yksinkertaista, herkullista ja hauskaa ruokaa – kaikkiin päivän hetkiin aamiaisesta illalliseen. Inspiraationa toimii raaka-aineiden raikkaus,laadukkuus ja sesonkimukaisuus.

 

Vaakunan uudistus

Original Sokos Hotel Vaakunan uudistus on jo lähes loppusuoralla. Hotellin laajennustyöt, sekä kokous- saunatilojen uudistus on vielä työn alla.  Hotellimme uudistustyöt suoritetaan arkisin n. klo 9-17. Mahdollisista melutöistä ilmoitamme erikseen. Pahoittelemme uudistuksesta johtuvia mahdollisia häiriöitä. 


Henkilökuntamme toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleeksi Vaakunaan!