01.02.2017

"Uusia horisontteja" Solo Sokos Hotel Vasilievskyssä

Nauti henkeäsalpaavasta matkasta ympäri maailman. Alkuun tarvitset talon pyörien päällä ("Keltainen bussi", M.Baranova) ja anna tien viedä. Voit mennä kauas länteen ja kokea kuuman keskipäivän auringon Lissabonissa ("Keskipäivä Lissabonissa", A. Davydova) tai jopa ylittää meren ja löytää tuhansia uusia paikkoja Amerikassa (Golden Gate Bridge ja San Francisco, California, A. Stapanov).

Saavuta esteettinen nautinto jokaisella pienellä yksityiskohdalla. Elämämme koostuu pienistä palasista ja on ilo huomata pienten yksityiskohtien eroavaisuuksia ympärillämme ("Andy Warholin Valkoinen kaupunki", I. Bast). Voit tehdä jokaisesta päivästäsi nautinnollisen yrittämällä löytää kauneutta niin yksinkertaisista ja tutuimmistakin asioista (Kultainen kukkakimppu", N. Sagirov).

Rakastu Pietariin! Se on joka puolelta ja jokaiseen vuodenaikaan kaunis kaupunki. Se on myös yksi suosikkikohteista romanttisille matkoille, jossa joka kerta voit löytää uusia paikkoja ja selvittämättömiä kujia ("Yöllinen katu", E.Mustafina).

Inspiroidu kanssamme!