Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Visio Klubi Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Visio Klubi Solo Sokos Hotel Torni Tampere
11.09.2014

Uusi Visio Klubi Tampereella

Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa uudenlaisen toimintamallin ja ympäristön työskentelyyn.
Uusi Visio Klubi siivittää ajatukset lentoon.

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen 17. kerros tarjoaa työskentelytiloja uudenlaisella konseptilla. Kaikki tuottavaan ja tehokkaaseen työskentelyyn liittyvät toiminnot ja palvelut löytyvät saman katon alta.

"Tampereella on paljon mikroyrityksiä ja start-upeja, joiden on vaikea löytää kohtuuhintaista tilapäistä työskentelytilaa, missä olisi kaikki työnteon kannalta oleelliset palvelut samassa paikassa. Nykyteknologia mahdollistaa työskentelyn käytännössä melkein missä tahansa, mutta tarve kuulua johonkin työyhteisöön ja sen tarjoamaan sosiaaliseen kanssakäymiseen ei ole kadonnut minnekään. Haluamme tukea erilaisia nykyaikaisia työskentelymuotoja, ja kehittää samalla ympäristöä, missä on mahdollisuus tavata muita yrittäjiä ja verkostoitua", sanoo hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Klubi palveluineen on veloituksetta hotellin ylempien huoneluokkien käytössä. Se tarjoaa hotellivieraille mahdollisuuden työskennellä rauhassa tai järjestää pienimuotoisia tapaamisia joustavasti. Hotellin muut asiakkaat ja hotellin ulkopuolelta tulevat voivat lunastaa sisäänpääsyn Visio-passilla. Kortille ladattava minimisumma on 50 euroa, ja se oikeuttaa yhden vuorokauden oleskeluun klubilla ja hyödyntämään tuona aikana eri palveluita kuten hotellin kuntosalia ja asiakassaunaa. Viikon mittaisen oleskelun voi lunastaa lataamalla kortille 150 euroa, ja 500 eurolla klubin ja palvelut saa käyttöönsä kuukaudeksi. Kortin sisältämän summan voi käyttää missä tahansa hotellin monipuolisista ravintoloista. Tarvittaessa kaikki hotellin muut maksulliset palvelut löytyvät vaivattomasti klubilaisten käden ulottuvilta; monipuoliset kokoustilat, majoituspalvelut sekä erilaiset oheispalvelut.

Keskeisellä sijainnilla ja inspiroivilla näköaloilla varusteltu Visio Klubi sisältää työpisteitä sekä sohvaryhmiä pienimuotoisten kokousten järjestämistä varten. Tehokasta työskentelyä tukee nopea langaton laajakaista.

"Tampereen tornihotelli on tribuutti tamperelaiselle osaamiselle, ja haluamme osaltamme olla auttamassa uusien menestystarinoiden syntyä luomalla joustavia palvelumalleja ja uusia tapoja toimia", jatkaa Mikko Kankaanpää.

Tilat ovat nyt vuokrattavissa, ja varaukset voi hoitaa Tampereen Sokos Hotellien myyntipalvelun kautta.


Lisätietoja: Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Sokotel Oy, p. 010 768 2817, mikko.kankaanpaa@sok.fi