24.04.2017

Uusi ruokalista

 Uusi menu on käytännöllisempi ja tiiviimpi vaalien värejä, rakenteita ja makuja. Denis Klemontoville ruuan ymmärrettävyys on tärkeää, joten hän päätti luottaa raaka-aineiden omiin luonnollisiin makuihin välillä korostaen tiettyjä ominaisuuksia tarkoin valituilla mausteilla. Uutuutena listalta löytyy esimerkiksi katkarapu-ananassalaatti, jonka viimeistelee kymmenestä raaka-aineesta tehty aasialainen salaatinkastike. Toinen esimerkki listalta on paistettu paprika-annos mozzarellajuustolla, rucolalla, anjoviksilla, manteleilla ja pestolla.

Jotta ruoka olisi helppoa ja käytännöllistä, on ruuanlaittotekniikoihin kiinnitetty erityistä huomiota. Samalla voidaan maksimoida raaka-aineiden käytettävyys. Esimerkiksi ankanreittä valmistellaan ja haudutetaan 24 tuntia ennen tarjoilua punakaalin ja kurpitsan kanssa. Muille lihoille käytetään saman verran aikaa, jotta lihan mehukkuus ja mureus voidaan taata. Hitaasti kypsytetty possu tarjoillaan sellerin, raparperisinapin ja demi-glace kastikkeen kanssa. Lisäksi menusta löytyy keittoja ja pataruokia (myös kasvissyöjille!), valikoima kalaa, härän kyljystä punaisella kastikkeella, lammasta munakoison, sipulihillon ja demi-glace kastikkeen kera sekä naudanmaksaa perunamuusilla, karpaloilla ja paahdetulla sipulilla. Tarjolla on paljon herkullisia annoksia mistä valita.

Makeanhimoon Denis Klimentov esittelee kaksi uutta jälkiruokaa: suklaakakun vadelma-chiligeelillä ja juustokakun pienellä twistillä.

Löydä makujen uusi näkökulma ravintola!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone