18.02.2016

Uumen - pintaa syvemmälle

Ylpeänä haluamme esitellä teille uuden luomuksemme - Uumenen. Lue  asiasta lisää alla olevasta lehdistötiedotteesta:

Uumenessa mennään pintaa syvemmälle

Break Sokos Hotel Koli profiloituu entistä vahvemmin hyvinvointitapahtumien näyttämöksi.


Hyvään oloon ja itsensä kehittämiseen syventyvät Uumen-tapahtumat sisältävät kokonaisvaltaisen kattauksen kehoa ja mieltä ravitsevia seminaareja ja viikonloppuja. Tapahtumien teemat liikkuvat laajalla skaalalla henkisestä hyvinvoinnista liikuntaan ja terveellisestä ravinnosta parisuhdetaitoihin. Olennaisen osan sisällöstä muodostaa Kolin puhdas luonto – ikiaikaiset kansallismaisemat ja Pielisen Karjalan mytologinen energia. Tapahtumien vetäjinä nähdään oman alansa kansallisia ja kansainvälisiä huippunimiä. 

 

  • Uumen vastaa kaikilla elämänalueilla vahvasti nousevaan hyvinvointitrendiin. Tarjoamme muutosta ja vaikuttavia kokemuksia kaipaaville ihmisille helppoja sekä inspiroivia polkuja itsensä kehittämiseen. Samalla tarjoamme rauhoittumista, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari sanoo.
     

Break Sokos Hotel Kolin hotellinjohtaja Jukka-Pekka Pesosen mukaan Uumen kertoo jo nimenä siitä, että tapahtumissa mennään pintaa syvemmälle.

 

  • Uumen on vastakohta kaikelle pinnalliselle. Se on tuore sekä ikiaikainen, oma sekä yleismaailmallinen, abstrakti sekä käsin kosketeltava. Tekemisestä, kokemisesta, syvälle kolahtavista oivalluksista ja Pielisen Karjalan mytologisesta energiasta kumpuava uudistava voima, joka johdattaa meidät kohtaamaan itsemme ja ylittämään omat rajamme, Pesonen taustoittaa.


PKO:lla on kaksi Break-hotellia: Break Sokos Hotel Koli ja Break Sokos Hotel Bomba. Break by Sokos Hotels -ajatusmaailman mukaisesti vieraat lähtevät Break-hotelleista energisempinä kuin tulivat. Uumen edustaa ja syventää tätä ajatusta. Pesosen mukaan tapahtumat soveltuvat kaikille aiheesta kiinnostuneille.
 

  • Kohderyhminä voivat olla niin kokemuksia arvostavat, itsensä sivistäjät, yhteyttä luontoon ja omaan sisimpäänsä hakevat, muutosta stressaavaan elämäänsä kaipaavat kuin uutta etsivät elämysten bongaajat, Pesonen toteaa.

 

Vuoden 2015 aikana Break Sokos Hotel Kolilla järjestettiin useita hyvinvointitapahtumia, kuten esimerkiksi Kylli Kukin joogaviikonloppu sekä Parisuhdeviikonloppu. Hotellinjohtaja Pesonen sanookin kävijämäärien osoittavan tällaisille tapahtumille ja Uumenen kaltaiselle konseptille olevan tilausta, koska kävijöitä tuli eri puolilta Suomea.

2017 Kolilla järjestetään muun muassa seuraavat tapahtumat:

3.-5.9. Naisen Voima retriitti, vetäjänä Katja Frange

4.-10.9 Kolin Hyvän Olon viikko

17.-19.9. Kaija Juurikkalan Taide retriitti

29.9.-1.10. Liekehtivä parisuhde viikonloppu, vetäjänä Heikki Harju

27.-29.10. Päivi Nelimarkan Jooga viikonloppu

 

 

Lisätietoja:
PKO, Break Sokos Hotel Koli, hotellinjohtaja Jukka-Pekka Pesonen, p. 010 762 3711
PKO, tapahtumatuottaja Johanna Hautasaari, p. 010 762 3623