Menu

Uudistuva Rosso tarjoaa rennot puitteet talvikauden juhliin

Italialaishenkiset Rossot ovat matalan kynnyksen ravintoloita, jotka sopivat loistavasti rentojen pikkujoulujen ja tiimi-iltojen herkulliseksi näyttämöksi. Klassikkoketjun ruokalista uudistuu sopivasti syksyn juhlakauteen, myös tiloja päivitetään.

Lähes jokaisella suomalaisella on makumuistoja Rossosta. Suosio on 45 vuoden ikään ehtineellä ravintolaketjulla edelleen vankkumaton. Ketjupäällikkö Janne Kulovuori uskoo suosion syiksi kattavan ruokalistan, sydämellisen palvelun, tuttuuden tunteen ja Rosson mutkattoman tunnelman. "Olemme tarjoilleet suomalaisille hyviä hetkiä jo vuodesta 1978 asti. Rossoon on helppo tulla, ja ruokalistaltamme löytyy jokaiselle jotakin, myös erityisruokavalioita noudattaville", Kulovuori kertoo

Klassikkokin kaipaa välillä päivitystä. Rossojen miljööt uudistuvat nyt ravintola kerrallaan, tunnelmallisen vehreiksi ja valoisiksi nautiskelukeitaiksi. Uusiin tiloihin luodaan eri muotoisia pöytäryhmiä ja soppia niin yksityisiin illallisiin kuin isompien porukoiden yhdessä viihtymiseen. Viimeisin uudistettu Rosso avautui Iisalmen Original Sokos Hotel Koljonvirtaan kesäkuussa 2023.

Rosson ruokalista uudistuu tänä syksynä.

Uudelle listalle täyteläisiä makuja ja lisää mausteisuutta

"Ruokalistauudistusta tehdään herkällä otteella, onhan Rosso klassikkoravintola, jonne tullaan syömään tuttuja suosikkiannoksia. Halusimme saada vieraidemme äänen kuuluviin, joten lähestyimme uudistuksen alla yli 20 000 asiakastamme, jotka pääsivät kertomaan toiveitaan. Se loikin loistavan pohjan ruokalistasuunnittelulle", Janne Kulovuori kertoo.

Klassikkoannokset, kuten lehtipihvi, vuohenjuustobroileri ja pitsat, jatkavat uudella listalla. Mukaan nousee myös asiakkaiden 'toiveuusintoja', kuten tomaattikeitto ja risotot. Uutta ovat muun muassa valkosipulietanat sekä jälkiruokalistan omenacrumble.

Suurin osa asiakkaista herkuttelee Rossossa pizzalla, joista myydyin on vuodesta toiseen Al Capone eli kinkku-ananas-aurajuustopizza. Nyt mukaan nostetaan uutuusmakuja, kuten mausteinen Nduja, trendikäs kebab ja etenkin vegaaniasiakkaidemme toivoma vöner. Pasta-annokset tehdään jatkossa tuorepastasta, ja annokset ovat tulvillaan täyteläisen herkullisia makuja.

Pizzantaina tiimipizzalle

Rosson suositut Pizzantait ja Pastasunnuntait jatkavat edelleen. "Molemmissa tiivistyy Rosson syvin olemus; yhdessä syöminen ja ruokaelämyksen jakaminen", Kulovuori toteaa.

Pizzantai, johon sisältyy antipastilajitelma, pizzaa niin paljon kuin jaksaa ravintolassa syödä sekä pannacotta, on loistava valinta työtiimien illanviettoihin ja rentoihin pikkujouluihin.

"Tulevan pikkujoulukauden tarjoiluiksi suosittelen ehdottomasti Rosson valmiita juhlakauden menuita, esimerkkinä valkosipuli-aurajuustoetanat alkuun, pääruoaksi keittiömestarin pihvi kerma-pippurikastikkeella ja jälkiruoaksi suloinen pannacotta. Valmiit menut ovat helppo valinta juhlaan kuin juhlaan, laadukkailla viineillä höystettyinä", ketjupäällikkö suosittelee.

Lämpimästi tervetuloa Rossoon, uudistuvaan klassikkoon, arjen tai juhlan merkeissä!

Pöytävaraukset netissä www.rosso.fi , ja ryhmille myyntipalveluidemme kautta: https://www.raflaamo.fi/fi/myyntipalvelu