Uudistuva hotellimme on saavuttanut harjakorkeuden

Turun Seurahuoneen harjannostajaisia vietettiin viime viikolla. Hotellin uudistus on edennyt suunnitellusti ja hotelli on nyt harjakorkeudessa. Uusi hotelli avataan helmikuun puolivälissä 2019.

Erik Bryggmanin ja Ilmari Ahosen suunnittelema Turun Seurahuone valmistui alkujaan vuonna 1928. Nyt käynnissä olevassa uudistuksessa hotelli- ja ravintolakiinteistön julkisivu kunnostetaan ja pääsisäänkäynti palautetaan Eerikinkadulta takaisin alkuperäiselle paikalleen Humalistonkadulle. Uudistus kunnioittaa rakennuksen alkuperäistä 1920-luvun klassista ulkoarkkitehtuuria ja julkisivuun tulee aikakaudelle tyypillisiä terrakotan ja keltaisen sävyjä. Lisäksi kaikki ikkunat, koko talotekniikka ja kaikki sisäpinnat uusitaan. Käytännössä vanhasta kiinteistöstä jää jäljelle vain runko ja välipohjat.

Turun Seurahuoneen arvokiinteistön uudistus on 20 miljoonan euron investointi, ja se kattaa kiinteistön täydellisen peruskorjauksen lisäksi liiketoiminnan uudistuksen. Hotelliin tulee 140 huonetta sekä Gunnar Eatery & Bar ja kokoontumistiloja asiakkaan erilaisiin tarpeisiin.

Hotelli Seurahuoneen pääurakoitsija on Skanska, pääsuunnittelusta ja arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy ja hotellin kokonaisilmeestä ja sisustussuunnittelusta hotellien, ravintoloiden ja liiketilojen suunnitteluun erikoistunut arkkitehti- ja sisustusarkkitehtitoimisto Puroplan Oy.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.