Rocca al Maren Prisma
Viron suurin hypermarket
28.11.2019

Uudistunut Rocca al Maren Prisma on nyt Viron suurin hypermarket

Tallinnassa avattiin 28. marraskuuta hotelleissamme kävijöille tutussa Rocca al Mare -keskuksessa sijaitseva runsaasti laajentunut ja uudistunut Prisma-hypermarket. Myymälän käyttötavaroiden valikoima on laajentunut siten, että saatavilla on nyt uusi valikoima kodin elektroniikkaa. Lisäksi perinteisen palvelutiskin tilalla on Food Market, jossa on runsas valikoima tuoretta kalaa ja lihaa, valmisruokia, tapaksia ja grillituotteita sekä paikalla valmistettuja pizzoja ja myös savustusuunissa savustettuja kalatuotteita.

Marraskuun 28. päivänä avatusta Rocca Al Maren Prismasta tuli laajennuksen myötä Viron suurin hypermarket. Laajojen muutostöiden jälkeen uudistunut Rocca al Maren Prisma kantaa nyt ylpeänä Viron suurimman hypermarketin titteliä. Uuden sisustuksen ja muodon saaneen myymälän houkuttelevin osa on upouusi Food Market, josta saa paikalla valmistettuja pizzoja ja savukalaa ja jossa on runsas valikoima tuoretta kalaa ja lihaa, valmisruokia, tapaksia ja grillituotteita. Herkullista leiväntuoksua myymälään levittää Fazer-leipomo.

Myös käyttötavaroiden valikoima on laajentunut huomattavasti. Rocca al Maren Prismasta löydät nyt edulliseen hintaan entistä laajemman valikoiman tähän asti lähinnä erikoiskauppojen valikoimiin kuuluneita vaatteita, jalkineita, kodin- ja sisustustarvikkeita, keramiikkaa sekä urheiluvälineitä ja retkeilytarvikkeita. Valikoimassa on tuotteita laadukkailta, tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten esimerkiksi Gant, Superdry, Didriksons, Kuoma, Fjällräven, Iittala, Aarikka ja Hackman. Kodintekniikkaosastolla taas on edustettuna laadukkaita pohjoismaisia tuotemerkkejä, kuten Finlux, Rosenlew ja Upo.

Tallinnan keskustasta Viru-keskuksen läheltä pääsee Rocca al Maren Prismaan helposti Tallinnan kaupungin busseilla numero 42 ja 46 (Haaberstin pysäkki), ja autolla tulijoita varten ostoskeskuksessa on maksuton pysäköintialue.