Menu

Uudistunut Koljonvirta lataa joukkueen akut

Iisalmen vasta uudistunut Original Sokos Hotel Koljonvirta tarjoaa viihtyisän pysähdys- ja majapaikan pidemmille pelireissuille. Luonnonläheinen ja kodikas tunnelma, vehreä Rosso ja viihtyisät saunatilat lataavat koko joukkueen akut.

Iisalmi on keskeisellä paikalla, onpa joukkue sitten matkalla etelään tai pohjoiseen. "Meille on helppo pysähtyä syömään, saunomaan ja nukkumaan, sydämellisesti savolaisen henkilökuntamme hemmoteltavaksi", ravintolapäällikkö Tarja Rönkkö houkuttelee.

Uudistunut Koljonvirta tarjoaa luonnonläheistä tunnelmaa

Hotellin mittavat uudistustyöt valmistuivat heinäkuussa 2023. Koljonvirta tarjoaa nyt moniaistisen hotellielämyksen, jossa luonnon hyvää tekevä vaikutus on tuotu myös hotellin yleisiin tiloihin.

"Sisustuksessa on hyödynnetty mahdollisimman paljon erilaisia luonnosta muistuttavia elementtejä, kuten vihersisustusta, puukalusteita ja luonnollisia värisävyjä. Tunnelma niin aula-, ravintola- kuin saunatiloissa on voimaannuttava ja hyvin rauhoittava. Koljonvirtaan on hyvä tulla pelimatkan lomassa virkistymään", hotellinjohtaja Tarja Jeskanen toteaa.

"Yksi omista lempipaikoistani on paikallisen Lunawoodin puulta ihanasti tuoksuva saunaosasto. Paikka, joka onkin urheilujoukkueille varsin tärkeä. Lempeiden löylyjen ohella uudella saunaosastollamme nautitaan palauttavista avantosuihkuista", Jeskanen jatkaa.

Hotellin 88-huoneen joukosta löytyy myös urheilujoukkueille sopivia isompia huoneita. Ja savolainen järviluonto on lähellä tarjoillen kauniit maastot aamu- ja iltalenkeille.

Aito pizzaelämys Rossossa vai herkkuburgerit Hesessä?

Hotellin huhtikuussa 2023 avautunut uusi, vehreä ja valoisa ravintolamaailma Rosso- ja Hesburger-ravintoloineen kutsuu viihtymään. Sisustuksen ohella keittiöönkin on saatu uutuuksia.

"Uudella laavakivigrillillä Rosson suosittuihin grilliannoksiin tulee herkullinen grillatun lihan tai kalan maku. Italialainen pizzauunimme taas lämpenee jopa 500 asteeseen loihtien aidon italialaisen pizzakokemuksen", ravintolapäällikkö Tarja Rönkkö kertoo innostuneena.

"Iisalmen Rosso saa veden kielelle jo vierailua odotellessa. Tämä on paikka, joka kannattaa laittaa matkasuunnitelmaan! Ja Sporttiklubin jäsenyydellä ansaituilla pisteillä ruokailusta tulee joukkueelle vielä edullinenkin – ellei jopa ilmainen."

Rosso on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Rosson ohella urheilujoukkueita palvelee mutkaton Hesburger.

Taktiikkapalaverit onnistuvat Rossossa tai erillisessä kokoustilassa.

Lämpimästi tervetuloa Iisalmeen ja Original Sokos Hotel Koljonvirtaan!