Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Vastaanottovirkailija Sanna
20.07.2017

Uuden Presidentin tekijät: vastaanottovirkailija Sanna

Sanna, respan ritari

 

Original Sokos Hotel Presidentin vastaanotossa saatat tavata Sannan. Aurinkoisen asiakaspalvelijamme, joka vapaa-ajallaan pukeutuu ritariksi.

 

Sanna Suomela on työskennellyt yli kuusi vuotta Original Sokos Hotel Presidentin vastaanotossa. Monitoiminaisen kädenjälki näkyy myös hotellin sosiaalisen median ja nettisivujen päivityksissä sekä hotellin sisäisessä televisiojärjestelmässä. Vapaa-ajallaan Sanna pukeutuu haarniskaan, sillä hän on yksi niistä noin kymmenestä suomalaisnaisesta, jotka harrastavat hurjaa buhurt-lajia.

 

"Buhurt on keskiaikainen taistelulaji, jossa kaksi joukkuetta kohtaa toisensa, ja sitten katsotaan, kuka jää ottelussa viimeiseksi pystyyn. Taisteluita käydään teräasein, autenttisin panssarein ja täydellä kontaktilla.

 

Buhurt on lajina kiehtova, ja kilpailut käydään lähinnä kansainvälisellä tasolla. Toki turnauksia järjestetään myös Suomessa. Olen osallistunut kilpailuihin Tsekeissä ja Venäjällä. Viimeisin kisa oli epäviralliset MM-kilpailut Tanskassa, josta me Suomen naiset toimme tuliaisena lajin ensimmäiset arvokisamitalit pronssisina.  

 

Työskentelen matkailualalla ja harrastukseni puolesta matkustan paljon. Omia suosikkikohteitani ovat eurooppalaiset kaupungit, Berliini ja Budapest etunenässä. Arvostan toimivia ja freesejä hotelleja, jotka ovat hyvännäköisiä, ja palvelu pelaa. Vapaa-ajan matkoillakin kiinnitän huomiota hotellin asiakaspalveluun, ja etsin sitä kivaa pilkettä asiakaspalvelijan silmäkulmasta.

 

Vastaanottovirkailijana lemppariasiakkaitani ovat kiireettömät lomanviettäjät, esimerkiksi viikonlopun viettoon saapuneet pariskunnat. Mutta toisaalta, työn suola ja sokeri ovat ne asiakkaat, jotka saapuvat vastaanottoon vähän kireinä, stressaantuneina ja huonotuulisina. Ja joiden tunnelmaa saan kohotettua omalla työlläni ja ystävällisyydelläni.

 

Työ vastaanotossa opettaa ihmisistä paljon. Osaan melko hyvin suositella asiakkaille sopivia teemahuoneita viidestä vaihtoehdostamme. Jollekin sopii retromainen Sisu-kerroksen huone, toiselle asiakkaalle tarjoan ensimmäisenä vaihtoehtona huonetta ylimmästä kerroksesta, jonka teemana on hiljaisuus.