Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään Sokos Hotellien Black Friday -kampanjavaraukseen liittyen? Lue alta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten teen varauksen?  

Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä). Jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "KAMPANJAHINTA S-ETUKORTILLA". Mikäli kampanjahinnalle ei ole saatavuutta, tarjoaa järjestelmä Päivän hintaa. Saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan.  
 
Huomaathan myös kokeilla sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.  
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolta. 

 

Mille ajankohdalle varauksia voi tehdä? 

27.11.2020-5.4.2021. 
 

Mihin hotelliin varauksia voi tehdä? 

Sokos Hotelleihin Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa hotellien aukiolon mukaisesti. Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat tapahtumat varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville välttämättä ole saatavissa. 
 

Mihin syötän varauskoodin? 

Varauskoodi syötetään varausosiossa sille varattuun kenttään, joka löytyy välilehdeltä Varauskoodit. 

 

Mistä hinnasta alennus lasketaan? 

Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta. Päivän hinta näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. Hinnan saat näkyviin tekemällä saatavuushaun ilman varauskoodia tai valintaa S-Etukortti-ruudussa. Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat tapahtumat varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville välttämättä ole saatavissa. 
 
Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. 
 

Mistä tiedän, onko alennus huomioitu hinnassa? 

Alennushinta näkyy varausruudulla nimellä "KAMPANJAHINTA S-ETUKORTILLA". Varausvahvistuksessa kohdassa Varaustiedot kerrotaan käyttämäsi varauskoodi. Tästä tiedät, että varaus on tehty Black Friday –etu huomioiden. 
 

Miksi en löydä alennushintaisia huoneita? 

Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat tapahtumat varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville välttämättä ole saatavissa. 
 

Saako hinnasta Bonusta ja muita hintaetuja? 

Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien (esim. S-Card) etuja tai pisteitä. 
 

Milloin varaus täytyy maksaa? 

Varaus tulee maksaa viimeistään hotellista lähdettäessä joko maksukortilla tai käteisellä. Suosittelemme maksamaan varauksen vasta hotellissa, sillä tällöin sinulla on oikeus perua varaus kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä.  
 

Voiko varauksen maksaa lahjakortilla? 

Kyllä. Sokos Hotellien ja S-ryhmän lahjakortit, joille voi ladata arvoa, käyvät maksuvälineinä hotellissa. 
 

Voinko perua varaukseni? 

Varauksen voi perua verkkosivujemme kautta kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä, jos varausta ei ole maksettu etukäteen. Kampanjahinta ei edellytä maksua varausvaiheessa.  
 
Voit perua varauksesi varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai hakemalla varauksen sokoshotels.fi-sivuilla "Hae varaus" -kohdasta varausnumerolla ja sukunimellä. Tarvittaessa ota yhteys hotelliin. 
 

Voinko tehdä muutoksia varaukseeni? 

Voit, muutoshetkellä voimassa olevien hintojen mukaisesti. Huomaathan, että Black Friday -hinta on varattavissa ja muutettavissa vain ajalla 27.-29.11.2020. Tämän jälkeen hinta määräytyy normaalien asiakasomistajahintojen ja päivän hinnan mukaan.  
 
Jos varausta ei ole maksettu, voit tehdä muutokset verkkosivujemme kautta varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai hakemalla varauksen sokoshotels.fi-sivuilla "Hae varaus" -kohdasta varausnumerolla ja sukunimellä. 
 

Voinko tehdä varauksen toisen henkilön puolesta? 

Voit. Tee varaus majoittuvan asiakkaan nimellä ja yhteystiedoilla. Voit joko maksaa varauksen heti tai majoittuja voi itse maksaa sen hotellissa. Bonukset kertyvät maksajalle. 
 
Mikäli varaus maksetaan hotellilla, ei S-Etukortin tietoja tarvitse täyttää vielä varausvaiheessa. Voit valita saapumistiedoista joko "Saavun klo 18 mennessä" tai "Saavun klo 18 jälkeen ja takaan huonevarauksen luottokortillani". Jälkimmäisen vaihtoehdon valittuasi pääset vielä lisäämään takaajan, sekä luottokorttitiedot. Huomaathan, että takaajan ollessa joku muu kuin sinä, tarvitaan luottokorttitietojen lisäksi myös takaajan yhteystiedot. 
 
Mikäli maksat varauksen heti varausvaiheessa, valitse "Maksan huoneen nyt". Tämän jälkeen valitse maksutiedoista "Maksaja ja Bonuksen saaja on eri henkilö kuin majoittuja", ja lisää jäsennumero S-Etukortistasi sekä omat yhteystietosi.