22.01.2018

Urbaanin talvikaupungin riemuja

Talvinen Oulu on pukeutunut valkoiseen!


Kaupunki ei nuku hiihtolomalla, vaan tarjoaa parastaan kevätauringon pilkistellessä taivaankannella.

Tässä vinkkejä talvipäivien viettoon:

Pilkkiretki Oulujoella Kairaa kairaa! Pilkkihaalarit niskaan, tyyny pyllyn alle ja kasvot kohti aurinkoa! Eventours hoitaa sinut ja varusteet pilkkipaikoille.

Oulun ympäriajo fatbikella! Kaupungista Pikisaareen ja jokivartta pitkin  Nallikariin. Sieltä maastopolkujen ja taukopaikkojen kautta illaksi kaupunkiin. Eväsboxin saat matkaan Coffee Housesta ja kartat respasta. Harri Leijakoulu Lappiksesta tuo fatbiket hotellille kun sinä haluat!

Oulun Musiikkijuhlat 11.-25.3.2018 Monialainen talvinen kaupunkifestivaali täyttää Oulun kansainvälisillä ja kansallisilla artisteilla.

Oulun Teatteri ja etenkin supersuloinen kevätmusikaali My Fair Lady vetää loppuunmyytyjä katsomoita viikosta toiseen. Teatteripaketit meiltä ennakkoon!

Tiedekeskus Tietomaasta löytyy jännitäävää tekemistä koko perheelle. Jättiscreenillä näkyy huikea 3D- elokuva Suuntana avaruus

Nallikarin Talvikylää odotetaan joka vuosi. Rannekkeet myynnissä meillä.

Kevätvaatteet ovat oransseja, keltaisia, vihreitä!  Kauppakeskus Valkea hotellin kainalossa on avoinna aamusta iltamyöhään. 

Kiipeilykeskuksen korkeuksissa ei pakkanen haittaa.  Voit valita kiipeilykokeilun tai haastaa itsesi kiipeilymestaruuteen.

Superpark Oulu on lapsiperheiden ikisuosikki lähellä keskustaa. Liput meiltä.
 

Ihanan talvipäivän päätteeksi hotellilla lämpiää sauna, ja ravintolasta nousevat tuoksut houkuttelevat keittiömestareiden talvipatojen ääreen. Varaathan pöytäsi hyvissä ajoin kaupungin parhailta paikoilta!

Lämpimästi tervetulua Ouluun ja Original Sokos Hotel Arinaan!

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone