Menu

Upea huoneuudistus Mikkelin Original Sokos Hotel Vaakunaan

 

Osuuskauppa Suur-Savo investoi Mikkelin matkailuun uudistamalla Original Sokos Hotel Vaakunan huoneita 2,15 miljoonalla eurolla. Uudistus koskee 73 huonetta ja hotellikäytäviä. 

 

 

Huoneuudistus aloitetaan lokakuun puolessavälissä ja ensimmäiset huoneet valmistuvat asiakkaiden iloksi jouluun mennessä. Koko uudistus on valmis toukokuussa 2024. Investoinnin työllisyysaikutus on noin 37 henkilötyövuotta. Pääurakoitsijana toimii mikkeliläinen Kaarirakennus Oy ja kalusteurakasta vastaa savonlinnalainen Restamaster. Myös muina urakoitsijoina ja suunnittelijoina on käytetty paikallista osaamista. 

Huonekapasiteettimme on uudistuksen jälkeen 175 huonetta. Rakentaminen toteutetaan kerros kerrallaan ja näin koko projektin ajan huoneiden saatavuus säilyy hyvänä. Uuden ilmeen saavat myös hotellikäytävämme, kertoo Original Sokos Hotel Vaakunan hotellinjohtaja Kari Hänninen. 

Viime vuosina Vaakunassa on uudistettu myös kokoustilat ja kylpyhuoneet - huoneuudistus on luonnollinen jatkumo tälle. Haluamme jatkossakin olla asiakkaiden ykkösvalinta ja sen eteen teemme pitkäjänteisesti työtä. Nyt alkava uudistus on jälleen osoitus halustamme panostaa palveluiden laatuun ja vieraiden viihtyvyyteen, sanoo Hänninen.

Uudistuksen sisustussuunnittelusta on vastannut Franz Design Oy. - Suunnittelun lähtökohtana huoneuudistukselle on ollut kaupunkilaisuus ja paikallisuus. Huoneiden tunnelmaan sekä materiaaleihin on pyritty tuomaan ilmettä ympäröivästä kaupunkikuvasta, kertoo toimitusjohtaja Markus Viiperi Franz Design Oy:ltä. - Toiminnallisuuden osalta huoneluokkiin on pyritty löytämään ratkaisuja, jotka vastaavat hyvin eri asiakassegmenttien tarpeisiin, hän sanoo. 

 

Lisätietoja: 

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Matkailu- ja ravitsemiskauppa, ABC-toimiala

Puh: 0400 - 942 141 kai.nurmi@sok.fi

 

Kari Hänninen, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

Puh: 050 - 528 8006 kari.hanninen@sok.fi