Menu

Unohtumaton teatterimatka Tampereelle!

Piaf

Tampereen Teatterin päänäyttämöllä herää henkiin upea menneen ajan Pariisi: seksikäs ja eloisa, hellä ja julma, ja unelmia täynnä. Piaf viekoittelee mukaan katuojien ja luksuselämän sinfoniaan, elämää suurempaan elämään.

Valovoimaisen Edith Piafin elämäntarina kulkee 1930-luvulta alkaen katulaulajasta aikansa supertähdeksi ja lopulta maailmanlaajuiseksi, ikoniseksi pariisittareksi. Poikkeuksellinen elämä ei kuitenkaan päästä Piafia helpolla. Menestyksen hinta on kova.

Musiikintäyteinen, hersyvän hauska ja koskettava näytelmä on kunnianosoitus Edith Piafin elämänvoimalle, tunteellisille lauluille ja riehakkaalle huumorille.

Ikäsuositus 13+

Kesto: 2 tuntia ja 40 minuuttia sisältäen väliajan

Rooleissa mm.: Annuska Hannula, Elisa Piispanen, Pia Piltz, Ville Majamaa, sekä Ville Mikkonen

Ensi-ilta: 13.09.2023

Saatavilla seuraavissa hotelleissa: Original Sokos Hotel Ilves, Solo Sokos Hotel Torni Tampere ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer.

Idän pikajunan arvoitus

Agatha Christien Idän pikajunan arvoitus (Murder on the Orient Express, 1934) on yksi Christien mielikuvituksellisimmista ja tunnetuimmista dekkareista. Sen poikkeuksellinen loppuratkaisu, värikäs hahmogalleria sekä jännittävä tapahtumapaikka ovat kirvoittaneet useita sovituksia valkokankaalle ja televisioon.

Murhamysteerin päähenkilönä, pakkoneuroottisena belgialaissalapoliisi Hercule Poirot'na nähdään lukuisista elokuva- ja televisiorooleistaan tunnettu Matti Onnismaa.

Näyttämösovituksesta vastaa sama taiteellinen tiimi, joka oli myös häikäisevän Saatana saapuu Moskovaan -esityksen takana. Luvassa on siis paitsi jännitystä myös visuaalisesti komeaa teatteria, kun näyttämölle tuodaan kokonainen juna eksentrisine matkustajineen.

Ikäsuositus 12 vuotta.

Kesto: Varmistuu ensi-iltaviikolla

Rooleissa mm.: Matti Onnismaa, Ville Majamaa, Pia Piltz, Jukka Leisti, sekä Arttu Ratinen

Ensi-ilta: 01.11.2023

Saatavilla seuraavissa hotelleissa: Original Sokos Hotel Ilves, Solo Sokos Hotel Torni Tampere ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer.


Hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa huoneluokassa
  • buffet aamiainen
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
  • teatteriliput

Hintatiedustelut ja varaukset:

Myyntipalvelustamme

puh. 0300 870 000 (puhelun hinta 51 snt/min + pvm, puhelun hinta max 2,55 €+pvm)

tai sokos.hotels@sok.fi