Menu

Unohtumaton hääyö Joensuussa

Vietä hääyö nykykarjalaista luksusta henkivässä Original Sokos Hotel Kimmelissä! Vuonna 2021 upeaksi uudistunut hotelli tarjoaa hääpareille hulppeita sviittejä ja tyylikkäitä Superior-huoneita.
 
Suite on Kimmelin upein huoneisto, jossa hääyön täydentää oma sauna ja koko sviitin levyinen parveke. Niin saunan lauteilta kuin huoneiston parvekkeelta avautuvat hienot näkymät Pielisjoelle ja kaupunkiin. Sviitin tilavan kampauspöydän äärellä morsian voi valmistautua elämänsä tärkeimpään hetkeen yhdessä kaason kanssa. 
 
Tuoreen avioliiton ensimmäinen aamiainen nautitaan joko parvekkeella, olohuoneen sohvaryhmän äärellä tai makuuhuoneen isossa vuoteessa. Varaa sviitillinen nykykarjalaista luksusta vain teille kahdelle!
 
Original Sokos Hotel Kimmelin tyylikkäät, täysin uudistetut Superior-huoneet on sisustettu luonnonmateriaaleilla, kuten nahalla, sametilla, kivellä ja luonnonkarvalla. Huoneiden vahva väritys henkii karjalaista mystiikkaa, tyylikkäät kylpyhuoneet ihastuttavat. Superior X -huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Näissä huoneissa on oma sauna, osassa myös parveke. 
 
Pidättekö poreista? Kimmelin Junior-sviitissä on hemmotteleva poreamme, runsaasti tilaa ja muhkea parivuode. 
 
Ihana teemahuone Havina tulvii luontoaiheita, näyttävimpänä iso joutsenen kuva. Tässä huoneessa tuore liitto pyrähtää onnellisesti lentoon. Kuuletko jo siipien havinan?
 
Hääyön kruunaat tilaamalla ennakkoon pullollisen samppanjaa sekä vip-tarjoilut. 
 
Kaikkien sviittien, teemahuoneen ja Superior-huoneiden varustukseen kuuluu kylpytakit ja tossut. Niihin on ihana kietoutua nauttimaan hääparille huoneeseen tarjoiltua aamiaista. 
 
Nauttikaa toisistanne ja hääyöstänne nykykarjalaisen luksuksen äärellä!