Menu

Ui Elämäsi Kuntoon – 30. juhlakampanja starttaa lokakuussa

Suomen Uimaliitto yhdessä Sokos Hotellien kanssa haastaa kaikki yritykset mukaan lokakuun Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaan. Kampanjan yrityssarjassa kerätään kuukauden ajan uintimetrejä ja vesiliikuntaminuutteja oman yrityksen hyväksi, parannetaan  henkilöstön omaa työhyvinvointia sekä kilpaillaan aktiivisuudesta muita yrityksiä vastaan. Kampanjan päätteeksi aktiivisin yritys palkitaan tyhypaketilla, johon kuuluu muun muassa Jani Sievisen uintiklinikka. Kampanjan liikuntamuodot ovat uinti, vesijuoksu ja vesijumppa. Kampanjan aikana myös uimahallit ja uimaseurat kilpailevat omissa sarjoissaan.

Vesiliikunta sopii kaikille

Uinti ja vesiliikunta sopivat liikuntamuotoina kaikille. Vedessä liikkuminen sopii myös niille, joille muu liikkuminen on hankalaa. Vesijuoksu ja vesijumppa sopivat lisäksi niille, joiden uimataito on heikko. Vedessä liikkuminen vahvistaa kehoa monipuolisesti, edistää terveyttä sekä lisää hyvää oloa. Vedessä liikkuminen onkin omiaan parantamaan henkilöstön hyvinvointia ja työssä jaksamista. Ui Elämäsi Kuntoon -yrityssarjaan osallistuminen onkin oiva tapa yritykselle kannustaa omaa henkilöstöään omatoimiseen ja säännölliseen liikkumiseen. Kampanjan päätavoitteena on synnyttää aikuisväestössä liikkumisen ilo uinnin ja vesiliikunnan parissa.

Yrityssarjalaiset mukana tukemassa lasten- ja nuorten uintiurheilun kehittämistyötä

Osallistumalla yrityssarjaan yritys on mukana tukemassa alueellista lasten ja nuorten uintiurheilutoiminnan kehittämistyötä! Suomen Uimaliitossa aloitettiin tammikuussa 2023 alueellisen koulutus- ja valmennustoiminnan kehittämishanke. Hankkeen tuloksena on luotu kaikkien Uimaliiton neljän lajin; uinnin, taitouinnin, uimahyppyjen ja vesipallon aluevalmennusjärjestelmä. Syksyllä 2023 alueilla aloittavat työnsä aluevalmentajat, jotka toimivat oman alueensa kouluttajina, tarjoavat verkostoja sekä tukevat valmentajia heidän päivittäisessä työssään. Koulutetut lasten ja nuorten valmentajat ovat osa Suomen Uimaliiton vastuullisuusohjelmaa, ja takaavat lapsille ja nuorille kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa valmennusta sekä turvallisen oppimisympäristön.

Maailmamestarin opeissa omalla porukalla

Yrityssarjan yrityksillä on mahdollisuus tilata Suomen Uimaliitolta henkilöstölleen tyhypaketti, johon kuuluu muun muassa Jani Sievisen uintiklinikka. Opetuksen voi käyttää esimerkiksi henkilöstön uimataidon parantamiseen tai uintitekniikoiden hiomiseen. Tyhypaketin hinta räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Lue lisää kampanjan yrityssarjasta ja Suomen Uimaliiton tarjoamasta tyhypaketista täältä: www.uielamasikuntoon.com/yrityksille/

Kampanjaan voi osallistua majoittumisen yhteydessä myös hotelleissamme

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaan voi osallistua kampanjaan kuuluvien uimahallien lisäksi myös hotelleissamme ja tulokset pääsee kirjaamaan kätevästi Ui Elämäsi Kuntoon - älypuhelinsovellukseen. Aamu- tai iltauinti majoituksen yhteydessä onnistuu seuraavissa hotelleissamme: 

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo
Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
Original Sokos Hotel Ilves, Tampere
Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Innostuitko? Lue lisää kampanjasta täällä: www.uielamasikuntoon.com