Tyttöjen hemmottelureissu Tallinnaan

Toisinaan pieni irtautuminen arjesta tekee myös ystävyyssuhteille hyvää. Miksi ette virkistäisi kaveriporukan tunnelmaa suuntaamalla yhteiselle viikonloppureissulle Tallinnaan?

 

Tallinna on helppo ja edullinen matkakohde, joka pienestä koostaan huolimatta tarjoaa mielenkiintoisia kohteita ja uusia elämyksiä matkailijalle.

 

Designin ystäville

Pienet, tyylikkäät putiikit hemmottelevat persoonallisen tyylin ystäviä. Esimerkiksi virolaisen designin liike Tali esittelee koruja, vaatteita ja huonekaluja, jotka sopivat muun muassa pohjoismaisesta minimalismista pitäville. Vanhassa kaupungissa sijaitsee myös Viron taideteollinen ja designmuseo, joka esittelee eri suunnittelijoiden töitä 1900-luvun alusta nykypäivään.

 

Kulttuurintäyteisen päivän jäljiltä on ihanaa pujahtaa hotellin pehmeisiin lakanoihin. Solo Sokos Hotel Estoria on Viron ainoa design- ja tarinahotelli, joka on valittu viiden parhaan tallinnalaishotellin joukkoon. Se tarjoaa mielenkiintoisia, paikallisia designyllätyksiä ja jokainen huone kertoo oman kiehtovan tarinansa.

 

Hemmottelua perinteiseen tyyliin

Tallinna tarjoaa puitteet myös totaaliseen rentoutumiseen. Suunnatkaa mieltä ylentäviin kylpylähoitoihin tai laittakaa kesäjalat kuntoon pedikyyrissä. Tai mitä jos antaisitte mielen levätä kiehtovan taiteen parissa? Taidemuseo Kumu toimii Viron suurimman näyttelypaikan ohella viihdekeskuksena ja tutkimusinstituuttina.

 

Tallinnan ravintolatarjonnasta löytyy helmiä moneen makuun, olittepa kattavien aamiaisten, kasvisruoan tai paikallisten herkkujen ystäviä. Vanhasta kaupungista kannattaa suunnata trendikkäälle Telliskiven alueelle, jossa on ravintoloita ja putiikkeja sekä erilaisia, vaihtuvia tapahtumia.

 

Original Sokos Hotel Viru sijaitsee niin keskeisellä paikalla, että sieltä on helppo suunnata mihin tahansa kaupunginosaan – tai jäädä kaiken kattavaan Viru Keskukseen nauttimaan. Hotellin yhteydestä löytyy kattavasti ravintoloita sekä virkistyspalveluita – ja suuri ostoskeskus on shoppailijan unelma.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.