Töihin Tahkolle
Töihin Tahkolle

Työntekijäksi Break Sokos Hotel Tahkolle?

Työskentely asiakaspalvelutehtävissä kuvan kauniin luonnon keskellä ammattitaitoisten ja energisoivien työkavereiden ympäröimänä ei kuulosta yhtään hassummalta. Sellaista olisi nyt tarjolla, sillä haemme Break Sokos Hotel Tahkolle uusia työkavereita!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee keskellä Suomen suosituimpiin matkailukeskuksiin lukeutuvaa Tahkoa. Hotelli on ympärivuotisen lomakeskuksen useiden tapahtumien keskipisteenä, joka takaa monipuoliset työtehtävät ja kansainvälisen tunnelman. Hotellin yhteydessä palvelevat myös ravintola Hillside, pikaruokaravintolat Hesburger ja Pizza Breikki sekä lähikauppa Sale.Talomme päädyssä sijaitsee myös ainutlaatuinen tislaamoravintola Hophaus.

Haemme upeaan työympäristöömme vakituista työntekijää vastaanottovirkailijaa kolmivuorotyöhön. Työn aloittamisajankohta on sovittavissa.

Vastaanottovirkailijana olet tärkeässä roolissa tuottamassa asiakkaillemme ikimuistoisia hotellielämyksiä ja siksi vuosien työkokemuksen sijaan tärkeintä on, että sinulla on posiviitinen ja reipas palveluasenne, tiimityöskentelytaitoja, tilannetajua sekä kykyä suhtautua joustavasti nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Mahtavan ympäristön, pirteiden työkavereiden ja mukavasti haastavien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme S-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme myös mahdollisuuden edulliseen henkilökunnan majoitukseen.

 

Millaista työskentely Tahkolla on? Työkaverimme Sofia ja Sirkka kertovat.

 

Sofia on työskennellyt hotellin vastaanotossa viime marraskuusta lähtien. Vastaanottotyön lisäksi hän on työskennellyt myös aamiaisella ja nauttiikin osastojen välisestä yhteistyöstä "tässä oppii tosi monipuolisesti kun pääsee työskentelemään välillä ravintolan puolellakin", Sofia kertoo. Sofialla on loppusuoralla opinnot restonomiksi ja hän kiitteleekin sitä, että on saanut tehdä töitä opintoihin sopivan määrän.
Parasta Sofian mielestä työpaikalla on työkaverit, jotka ovat auttavaisia ja tsemppaavat kiireen keskellä. Toisaalta kiitosta saa myös työn monipuolisuus ja mukavat asiakkaat.

Sirkka on viihtynyt talossa jo reilun 30 vuotta. Pitkän työhistoriansa aikana hän on ehtinyt vastaanoton lisäksi työskennellä muun muassa myyntipalvelussa ja infopisteessä, joka sijaitsi vanhassa, nykyään jo puretussa hotellirakennuksessa. Työuran aikana eniten ovat muuttuneet työvälineet, sillä digitalisoitumisen myötä uusia työvälineitä on tullut paljon. Samalla Tahko työympäristönä on myös ympärivuotistunut ja Tahkolle on tullut paljon uutta: muun muassa Suomen suurin maastopyörätapahtuma Tahko MTB, sekä muita isoja tapahtumia sekä paljon uusia harrasteita kuten golf-kentät, joita nykyään Tahkolla on jopa kolme.

Kun Sirkalta kysyy mikä hänen työssään on parasta, tulee vastaus lyhyesti ja ytimekkäästi "Ihmiset" ja jatkaa "mukavat työkaverit ja vaihteleva työ saa jaksamaan". Sirkan mielestä on myös positiivista ettei yksikään työpäivä ole varmasti samanlainen, sillä vaihtelevuutta riittää.

"Tahkolta löytyy myös todella hyvät harrastemahdollisuudet, joiden avulla mieli pysyy virkeänä", Sirkka myös vinkkaa mahdollisille uusille työkavereilleen.


Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä hakemus tästä 22.6.2022 mennessä

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.