Menu

Työntekijäksi Break Sokos Hotel Tahkolle?

Työskentely asiakaspalvelutehtävissä kuvan kauniin luonnon keskellä ammattitaitoisten ja energisoivien työkavereiden ympäröimänä ei kuulosta yhtään hassummalta. Sellaista olisi nyt tarjolla, sillä haemme Break Sokos Hotel Tahkolle uusia työkavereita!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee keskellä Suomen suosituimpiin matkailukeskuksiin lukeutuvaa Tahkoa. Hotelli on ympärivuotisen lomakeskuksen useiden tapahtumien keskipisteenä, joka takaa monipuoliset työtehtävät ja kansainvälisen tunnelman. Hotellin yhteydessä palvelevat myös ravintola Hillside, pikaruokaravintolat Hesburger ja Pizza Breikki, lähikauppa Sale joihin työntekijähaku on myös auki. Talomme päädyssä sijaitsee myös ainutlaatuinen tislaamoravintola Hophaus, johon voit myös hakea töihin.

Haemme upeaan työympäristöömme kokoaikaista vastaanottovirkailijaa yötyöhön sekä osa-aikaista vastaanottovirkailijaa vuorotyöhön (30h/vko). Työn aloittamisajankohta on sovittavissa.

Vastaanottovirkailijana olet tärkeässä roolissa tuottamassa asiakkaillemme ikimuistoisia hotellielämyksiä ja siksi vuosien työkokemuksen sijaan tärkeintä on, että sinulla on posiviitinen ja reipas palveluasenne, tiimityöskentelytaitoja, tilannetajua sekä kykyä suhtautua joustavasti nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Mahtavan ympäristön, pirteiden työkavereiden ja mukavasti haastavien ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme S-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme myös mahdollisuuden edulliseen henkilökunnan majoitukseen.

 

Millaista työskentely Tahkolla on?

Break Sokos Hotel Tahkolla jo 30 vuotta viihtyneen ja työstään alati nauttivan onnellistaja Seija Pirisen tuore haastattelu paljastaa kokeneen asiakaspalveluammattilaisen mietteitä. "Niinhän se vain on, että Tahko menee veriin. Ympäristö, työporukka ja asiakkaat ovat aivan mahtavia", toteaa Seija.

Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä hakemus tästä 31.10. mennessä.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.