Spa Bomba
Uusi Spa Bomba
01.09.2017

Tutustu uuteen Spa Bombaan

Tarina jatkuu: Break Sokos Hotel Bomban uusi kylpylä hurmaa

Syksyllä 2017 avattu Spa Bomba on saanut innostuneen vastaanoton. Tunnelma, lämpö, sisustuksen yksityiskohdat ja upea Pielisen maisema ovat kirvoittaneet eniten positiivisia kommentteja kävijöiltä.


Saunamaailmassa piilutettua pintaa ja pirtanauhoja

Spa Bomban uudessa upeassa saunamaailmassa on kolme erilaista saunaa. Karjalaisessa saunassa yksityiskohdat ovat karjalaiselle sielunmaisemalle ominaisia: seinissä on kaunis piilutettu pinta, ja käden ulottuvilla on alkuperäistä karjalaista mallia olevia pirtanauhoja.

Sampo-saunassa katse lepää upeissa yksityiskohdissa. Seinässä on koristeellinen pinta, jossa näkyy vaikutteita perinteisestä karjalaisesta kuvioinnista. Kiukaan ympärillä ja takaseinällä kuparipinta hehkuu lämpimissä auringonlaskun sävyissä. Höyrysauna Taivaankannen hämyisä tunnelma puolestaan kutsuu rauhoittumaan leppeissä löylyissä ja nauttimaan katossa tuikkivasta tähtitaivaasta.
 

Elämyssuihkuissa ollaan Karjalan kunnailla

Saunaosastolla on useita elämyssuihkuja. Esimerkiksi kylmän ja kuuman hoitavuuden voi kokea sateenomaisessa suihkussa, jossa lämmin ja kylmä vuorottelevat. Saunamaailmassa miehet ja naiset kylpevät yhdessä uimapuvut päällä.

Allasosastolla on myös kuuma- ja kylmäallas.  Pielisen avara maisema on koko ajan syvästi läsnä kylpylässä. Spa Bomban allasosastolla on sisällä 5 allasta sekä ulkona 2 ulkoilma-allasta, jotka ovat käytössä myös talvella. Myös kuntouinti onnistuu, koska pääallas on 25 metriä pitkä.

 

Bomba on siis kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Jo aiemmin, maaliskuussa 2017, avattiin italialaishenkinen ravintola Trattoria Pielinen. Italialaishenkinen ravintola on tervetullut lisä karjalaisuudestaan tunnetun ravintola Bomban rinnalle. Matkailijoille ja paikallisille vieraille on nyt tarjolla kaksi erilaista ravintolatunnelmaa, joissa molemmissa annokset valmistetaan alusta loppuun itse. Trattorian ruokalista on herkullinen kattaus pasta-annoksia, puu-uunissa paistettuja pizzoja, pitkään haudutettuja liharuokia, runsaita risottoja sekä rapeita salaatteja. Ravintola Bomballa paikalliset raaka-aineet, karjalaisuus ja suomalaisuus ovat pääosissa.

 

Tervetuloa tutustumaan - Tulgua terveh!