Menu
Original Sokos Hotel Koljonvirta

Tutustu Iisalmeen pyöräillen

Original Sokos Hotel Koljonvirralla on kaksi Fat Bike-pyörää ja kaksi normaalia city-polkupyörää lainattavaksi. Iisalmesta löytyy monipuolinen valikoima pyöräilyreittejä kaupunkialueella ja lähimaastoissa. Hotellin vastaanotosta saat pyörän ja kypärän lisäksi parhaat pyöräilyvinkit ja Iisalmen alueen kartan. Pyöriä ei valitettavasti voi varata etukäteen.

Haluatko vaikkapa maastoon pyöräilemään vähän haastavamman reitin? Paloisvuoren 11 kilometrin maastopyöräreitillä on melko isot korkeuserot, joten reitti on vaihteleva ja fyysinen. Tai ehkä haluat ajella rauhassa sorapäällysteistä rantareittiä pitkin? Silloin kannattaa ottaa kelin salliessa uimakamppeet mukaan, sillä matkan varrella tulee vastaan parikin uimarantaa!

Me vastaanotosta opastamme mielellämme sinut parhaimmille pyöräilyreiteille, ja lähimmistä reiteistä löytyy tarvittaessa paperinen kartta taskunpohjalle. Tutustumisen arvoinen on ilman muuta myös jatkuvasti päivittyvä Jyväskylän yliopiston Lipas-tietokanta, joka on valtakunnallinen paikkatietokanta liikuntapaikoista, ulkoilureiteistä ja virkistysalueista. 

Joko mennään?