Menu

Tutustu Bomban uudistuneisiin perhehuoneisiin

Nurmeksen Break Sokos Hotel Bomban kantaosan perhehuoneet kokivat uudistuksen ja ne valmistuivat keväällä 2021.

Kantaosasta löytyy perheille täydellisiä standard parvihuoneita, standard huoneita parivuoteella sekä Junior Suite omalla parvekkeella, jossa näkymä on suoraan Pieliselle.

Standard parvihuone

Bomban parvihuone on hauska majapaikka isompien lasten kanssa tai aikuisten kesken matkustaville seurueille. King size -parivuoteessa (180 cm) nukkuu kaksi henkilöä, ja vinttiparvella olevissa erillisissä vuoteissa (60 cm) kaksi muuta matkaajaa. Huone sijaitsee hotellirakennuksemme viihtyisässä kantaosassa, lähellä kylpylää ja ravintolapalveluita, rakennuksen toisessa kerroksessa. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös Aurinkoterassi ja leikkihuone. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku.

Standard parivuoteella

Kompakti kakkonen hotellin kantaosassa, lähellä hemmottelukylpylää ja ravintolapalveluita. Tämä huone sopii hyvin myös yksin matkaaville. Huoneessa on 160 cm leveä Familonin vuode. Onnellisia unia! Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku.

Junior Suite

Bomban Junior Suitessa majoittuu isompikin seurue. Huoneessa on olohuone, kaksi erillistä makuuhuonetta ja oma tilava parveke. Huoneiden ikkunoista ja parvekkeelta avautuu upea näköala Pieliselle. King size -parivuoteessa (200 cm) nukkuu kaksi henkilöä, ja toisen makuuhuoneen erillisissä vuoteissa (100 cm) kaksi muuta matkaajaa. Tilavan olohuoneen laadukkaaseen sohvaan saa pedattua kaksi lisävuodetta. Huone sijaitsee hotellirakennuksemme viihtyisässä kantaosassa, lähellä kylpylää ja ravintolapalveluita, rakennuksen toisessa kerroksessa. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös Aurinkoterassi ja leikkihuone. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, kuivauskaappi, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku sekä kylpyamme.

Tule tutustumaan karjalaiseen nykyluksukseen ja uudistuvaan Break Sokos Hotel Bombaan. 
 
Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme: puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi