Menu

Turvallinen tapahtuman järjestäminen Kuopiossa

Meille Original Sokos Hotel Puijonsarvessa vieraidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on sydämen asia. Teemme kaikkemme, että vierailusi meillä on turvallista. Me poikki Puikkarin väki suojaamme vieraitamme sekä meitä itseämme käyttämällä maskia/visiiriä aina hotellimme sekä ravintoloidemme tiloissa. Yleisissä tiloissa, ravintoloissamme sekä jokaisessa kokous- ja tapahtumatilassamme on käsidesiä saatavilla. Hotellistamme voit ostaa kasvomaskeja.


Olemme tehostaneet entisestään tilojemme puhtaanapitoa. Kokous- ja tapahtumatilat puhdistetaan jokaisen tilaisuuden jälkeen.
Turvavälit kokoustiloissa on huomioitu, jokaiselle vieraalle on oma pöytä ja oma tuoli. Olemme sijoittaneet pöydät kokoustiloihin väljemmin (1-2m väliä) ja tämän takia kokoustiloihimme mahtuu noin puolet normaalista määrästä vieraita.


Kokousten väliaikatarjoiluajat porrastetaan, jotta turvavälit on mahdollista pitää. Tarjoilut voi myös tilata suoraan omaan tapahtumatilaan.

Saavuttehan meille vain terveenä. Me muistutamme ja huomioimme niin paikan päällä kuin jo tilaisuuden varausta tehdessä turvallisuuteen liittyvistä järjestelyistä.

 

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Original Sokos Hotel Puijonsarveen!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.