Menu

Turvallinen kokous Flamingossa

Tervetuloa kokoustamaan Break Sokos Hotel Flamingoon!

 

Break Sokos Hotel Flamingosta löytyy 12 modernia, hyvin varusteltua kokoustilaa, joiden koko vaihtelee 12 henkilön tyylikkäästä diplomaattipöytäisestä kokoushuoneesta 140 henkilön kokoustilaan. 

 

Suunnitteletko pitäväsi webinaarin, Online- tapaamisen tai haluatko, että tapahtumasi striimataan verkossa? Nyt se on entistä helpompaa Break Sokos Hotel Flamingossa. Meidän nykyaikaiset video- ja audiolaitteet luovat mahtavat puitteet onnistuneeseen verkkotapahtumaan. Teemme yhteistyötä alan huippuasiantuntijoiden kanssa ja varmistamme, ettei webinaariisi keskittyisi  teknisten ongelmien takia.

 

Omien kokoustilojemme lisäksi käytössämme ovat Finnkinon kuusi auditoriota  jotka  tarjoavat parhaan mahdollisen äänen- ja kuvantoistotekniikalla sekä istumamukavuuden, turvavälit huomioiden. Voit järjestää kokouksen Finnkinon auditoriossa ja nauttia huikeat kokoustarjoilut Bankett Flamingo - ravintolassamme.

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous: 020 1234 600 tai kokous.flamingo@sokoshotels.fi 

 

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että kokoustilojemme  ja ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi hotellin.