Tuhannen tunnelman Oulu

Merenrantakaupunki Oulu on värjännyt jokivartensa punaiseksi, keltaiseksi ja vihreäksi. Päiväs-aikaan on vielä valoisaa, mutta illan hämysssä tunnelma tihenee. Päiväpatikan ehtii tehdä Sangilla Lemmenpolulla, tai ihastella Koitelin koskien kuohuja. Kivijalkaputiikeissa ja Kauppakeskus Valkeassa esillä on niin suomalaista designia kuin ketjuliikkeiden sesonkia, ja kaupungin kirppareilta tekee kiinnostavia löytöjä.

Klubit tarjoavat livemusaa ja ravintolat panostavat listallaan kauden raaka-aineisiin. Ainolan puisto  on valaistu kauniisti, ja ruusutarha on kaunis vielä tähän aikaan vuodesta. Yömelonta Torinrannasta on vaikuttava kokemus, ja kajakit ja fat biket voi vuokrata Leijakoulu Lappikselta.  

Seikkailupuisto Huikia tarjoaa jännitystä puunlatvojen korkeudella pitkälle syksyyn. Löydä oma sisäinen seikkailijasi ja anna palaa! Ulkoilmojen seikkailupuistoon lippuja voit ostaa myös meiltä respasta. 

Hemmottelua kaipaaville hotellilaisilla on ässä hihassa: Käärin sinut pumpuliin - hemmotteluyön jälkeen jaksaa taas ottaa vastaan marraskuun pimeyden. 

Taidemuseon vaihtuvat näyttelyt ja pienet galleriat virkistävät kulttuurinnälkäisiä, ja vedessä kelluva kaupunginkirjasto on mukava käyntikohde. 

Oulun Teatterin esirippu nousee jälleen, ja suosittu Kalenteritytöt jatkaa ohjelmistossa syksyn. 

azz on oululainen jazz- ja rytmimusiikkifestivaali. Tapahtuman pääpaiös muualla: kaupungin puistoissa, kaduilla ja ravintoloissa