Menu

Tuhannen tunnelman Oulu

Merenrantakaupunki Oulu alkaa pikkuhiljaa valmistautua syksyn tuloon. Päiväsaikaan on kuulasta ja valoisaa, mutta illan hämysssä tunnelma tihenee. Päiväpatikan ehtii tehdä Sangilla Lemmenpolulla, tai ihastella Koitelin koskien kuohuja. Kivijalkaputiikeissa ja Kauppakeskus Valkeassa on esillä niin suomalaista designia kuin ketjuliikkeiden sesonkia, ja kaupungin kirppareilta tekee kiinnostavia löytöjä.

Klubit ja pubit tarjoavat livemusaa ja ravintolat panostavat listallaan kauden raaka-aineisiin. Ainolan puisto  on valaistu kauniisti, ja ruusutarha on kaunis vielä tähän aikaan vuodesta. Yömelonta Torinrannasta on vaikuttava kokemus, ja kajakit ja fat biket voi vuokrata Leijakoulu Lappikselta.  

Seikkailupuisto Huikia tarjoaa jännitystä puunlatvojen korkeudella myös iltapimeällä taskulamppujen loisteessa! Löydä oma sisäinen seikkailijasi ja anna palaa! Ulkoilmojen seikkailupuistoon lippuja voit ostaa myös meiltä respasta. 

Hemmottelua kaipaaville hotellilaisilla on ässä hihassa: Käärin sinut pumpuliin - hemmotteluyön jälkeen jaksaa taas ottaa vastaan syyspimeän. 

Taidemuseon vaihtuvat näyttelyt ja pienet galleriat virkistävät kulttuurinnälkäisiä, ja vedessä kelluva kaupunginkirjasto on mukava käyntikohde. 

Tässä vielä muutama ehdotus, mitä Oulussa kantsii tehdä:

  1. Mitä on boulderointi? Oulun Kiipeilykeskuksessa se selviää. Aloittelijoiden kiipeilykokeilusta, samoin kuin kaikista lipuista, saa hotellin asukkaana 2 euron alennuksen. Kurkkaa uuteen upeaan boulder-halliin täältä 

   2.Suurille seikkailijoille ja elämyksien etsijöille, SuperPark! Meiltä liput omistajille veloituksetta. Kaikkien huvitusten lisäksi sisältä löytyy Suomen suurin skeittiparkki ja tramppa-alue.     

 3.Ikisuosikki Tiedekeskus Tietomaa sijaitsee kivenheiton päässä hotellilta. Liput voi varata majoitusvarauksen yhteydessä netistä tai ostaa paikan päältä hotellilta.

4. Tropiikin tuntua kotimaanlomalle voi hakea Break Sokos Hotel Edenin kylpylästä!

 Kurkkaa myös Visit Oulu ja MunOulu tapahtumakalenteri!

azz on oululainen jazz- ja rytmimusiikkifestivaali. Tapahtuman pääpaiös

muualla: kaupungin puistoissa, kaduilla ja ravintoloissa

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.