23.08.2017

Tornin taika näkyy myös palvelussa

Tasokkaissa hotelleissa hyvä palvelu on itsestäänselvyys. Solo hotelleissa palvelu viedään kuitenkin täysin uudelle tasolle ja me haluamme yllättää sinut silloinkin, kun vähiten sitä osaat odottaa.

"Asiakkaat soittivat yöllä ja pyysivät huonetta. Kävi ilmi, että he olivat olleet matkalla Kap Verdelle viettämään honeymoonia, mutta hiekkamyrskyn takia heidät oltiinkin muutaman päivän odottelun jälkeen käännytetty Teneriffalta takaisin Suomeen. Tahdoimme tarjota asiakkaille edes hieman honeymoon fiilistä ja upgreidasimme heidät Jugend sviittiin."

"Yllätimme viikonlopun aikana pyöreitä täyttäviä vieraitamme pienillä, tunnetuilla suomalaisten tuotebrändien tuotteilla.  Naiset saivat Aarikan pienet puiset rannerenkaat ja 60 v mies marimekon maskuliinisen raita pyyhkeen."

"Hotelliin majoittunut perhe tuli Ateljee bariin ihailemaan maisemia ja lapset halusivat kovasti jäätelöä. Halusimme täyttää heidän toiveensa ja kävimme hakemassa mansikkajäätelöpallot  keittiöstä. Lapset saivat herkkunsa ja kaikille tuli oikein hyvä mieli."

"Meidän keittiömestarimme lumosi vieraamme Tanjan & Marin. Naiset tahtoivat myöhään illalla ruokaa, jota ei ollut missään tarjolla. Naiset surkuttelivat nälkäänsä. Keittiömestari taikoi naisille herkulliset iltasapuskat ja tie vei naisten sydämiin. Seuraavana päivänä Tanja ja Mari toivat keittiömestarille kortilla varustetun suklaarasian kiitoksesi upeasta teosta."

"Vastaanoton henkilökunta kävi viemässä meidän asiakkaan ison laukun huoneeseen valmiiksi, sillä aikaa kun asiakas etsi parkkipaikkaa autolleen."