Tornin ravintolat ovat nyt auki

OR Restaurant & Bar

Moderni brasserie OR tarjoaa kasvis- ja kalapainotteisia annoksia laadukkaista ja sesongin mukaisista raaka-aineista Yrjönkadun ja Kalevankadun kulmassa. Ravintolan erikoisuus on näyttävä raw bar, josta voi kokilta tilata esimerkiksi ostereita, alkupaloja ja jälkiruokia. Tekijöiden intohimo näkyy puhtaissa mauissa, huolella työstetyissä makuyhdistelmissä ja yllättävissä yksityiskohdissa.

American Bar

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen cocktailbaari American Bar ja sen pyöreä baaritiski on palautettu alkuperäiselle paikalleen kupolikaton alle, ja sen cocktaileista vastaa useista helsinkiläisistä huippupaikoista tuttu Son of a Punch.        

Ateljee Bar

Kaupungin ensimmäinen kattobaari on nyt kaksikerroksinen. Ylhäisestä sijainnistaan huolimatta Ateljee Barin kynnys on matalalla. Sen tunnelma on yhtä hersyvä ja vapautunut kuin taiteilijan ateljeessa, jossa inspiraatio muotoutuu käsinkosketeltavaksi. Samalla tavalla Ateljee Barissa jokainen pääsee kokemaan huolella valitut juomat ja nauttimaan taidolla työstetyistä herkkupaloista. Koe myös upeat uutuudet All Day Tea sekä Breakfast with A View!

Pub O'Malley's

Pub O'Malley's on Suomen ensimmäinen irlantilainen pub. O'Malley'sin pöydissä nautitaan iloisesti olutta irkkumusiikin soidessa. Kattavan ja hyvän olutvalikoiman lisäksi tarjolla on pientä palan painiketta, kuten Fish & Chipsiä. O'Malley'sin viikottaiset livekeikat ovat todella suosittuja. Kesäisin voit nautiskella viehättävällä Tornin Piha -kesäterassilla, joka on avoinna säävarauksella. Aitoa irlantilaista tunnelmaa!


 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.