Menu

Torni Tampereen väen uudet työvaatteet

Sokos Hotellien työvaatteita uusittiin ja Solo-hotellit saivat mahdollisuuden erottautua ja valita työvaatteensa itse. Solo Sokos Hotel Torni Tampereen väki halusi löytää rennon ja tyylikkään työvaatteen, joka sopii hotellin identiteettiin. Torni Tampere on kunnianosoitus Tampereelle, ja halusimme sen näkyvän myös työasuissamme. Oli selvää, että valitsemme paikallista designia. Aarteen kanssa yhteistyö lähti heti loistavasti käyntiin ja heidän vastuullisuutensa tuki myös meidän arvojamme.
 
Henkilökunta rakastui uusiin työvaatteisiin heti. Vaatteet ovat mukavat päällä, helppohoitoiset ja laadukkaat mutta silti tyylikkäät.
 
"Aarre on kotimainen vaatemerkki, joka tarjoaa eettisesti valmistettuja naisten vaatteita, neuleita ja asusteita. Aarre tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Oman Portugalissa sijaitsevan ompelimomme ansiosta tiedämme hyvin, kuinka paljon ihmisiä, työtä ja luonnonvaroja tarvitaan vaatteiden valmistukseen. Vaatteita tulisi kohdella kuin aarteita: arvostaa, huoltaa oikealla tavalla ja luoda vahvoja tarinoita niiden ympärille.
 
Olimme hyvin innoissamme Solo Sokos Hotel Torni Tampereen lähestyessä meitä ideallaan työvaateyhteistyöstä, on ollut ilo ja kunnia päästä tekemään yhteistyötä paikallisen ja Tampereen maamerkkinäkin toimivan yrityksen kanssa. Mallisto suunniteltiin alusta asti yhdessä Torni-hotellin työntekijöiden kanssa, heidän toiveitaan kuunnellen ja lopputulos on mielestämme upea ja todella onnistunut!" @aarrelabel
 
Aarteen verkkokauppaan pääset tästä »