21.05.2019

Torni Tampereen kesä 2019

SAAPUMINEN

Kulkuyhteydet ja pysäköintiohjeet löydät näppärästi sivuiltamme kohdasta sijainti. Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen. Mikäli saavutte Tampereelle aikaisin ja huone ei ole vielä saatavilla, laukut voi tarvittaessa tuoda hotellille maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi ja auton pysäköidä parkkipaikoillemme ennen kesäpäivän rientoihin lähtemistä.

 

AAMIAINEN

Aamiainen tarjoillaan kesäaikana hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ravintola Grill It!:ssä. Aamiainen on tarjolla 21.6. alkaen maanantaista lauantaihin klo 06.30-11.00 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 07.00-12.00. Huomioittehan ystävällisesti, että viimeiset tunnit ovat tavallisesti suosituimpia!

 

AURINGONNOUSUN AAMUTREENI MOROSSA

Kesäpäivän energisin startti on puolen tunnin ohjattu tehotreeni Moron terassilla! Treenaamaan pääsee keskiviikkoisin klo 8.30–9.00 ja lauantaisin klo 9.00–9.30.  Treeni toteutetaan oman kehon painolla, joten mukaan tarvitset vain juomapullon ja halutessasi pienen pyyhkeen. Treeni on kaikille avoin, ja sen hinta on hotelliasukkaille 7€/krt. Ilmoittaudu hotellin vastaanottoon edeltävänä iltana klo 22 mennessä. Treenit järjestetään 5.6. alkaen viikoittain. Hotellivieraidemme käytettävissä on myös monipuolinen kuntosalimme ja treenien jälkeen voi nauttia asiakassaunojemme rentouttavista löylyistä.

 

RAVINTOLAT

Ravintolamme Grill It palvelee läpi kesän, suosittelemme pöytävarausta etukäteen ja sen voi tehdä näppärästi ravintolan sivuilta. Moro Sky Barissa on tarjolla Tampereen jäätelötehtaan herkkujäätelöitä  kesän ajan klo 11-20 ja kesäkeittiö on avoinna 3.6. alkaen tarjoillen maittavaa terassiruokaa. Paja Barista on saatavilla oman maun mukaan tuunattavia burgereita, jotka voi nauttia myös Pajan aurinkoisella terassilla. Perjantaisin ja lauantaisin Paja Barissa tarjolla livemusiikkia klo 22:30 alkaen ja keikoille on aina vapaa pääsy.

 

SÄRKÄNNIEMI

Vältä jonottaminen huvipuistoon ja osta rannekkeet hotellin vastaanotosta. Ennakkolipulla voitte mennä suoraan laitteisiin kulkematta lipunmyynnin kautta. Henkilökuntamme opastaa myös mielellään reitin Särkänniemeen ja parhaat laitevinkit saa tietysti mukaan meiltä!

Vastaanotostamme voi ostaa lippuja myös sisäaktiviteettipuisto Superparkiin sekä seikkailuhuvipuisto Flowparkiin. Katujuna liikennöi hotellin edestä ja sen kyydissä pääsee näppärästi esimerkiksi Särkänniemeen.

 

JOPOT

Tampereeseen voi tutustua myös pyöräillen! Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden lainata Jopoja maksutta muutamaksi tunniksi.

 

VIRVOKKEET VASTAANOTOSTA

Kesäpäivän kylmät virvokkeet voi napata näppärästi matkaan vastaanotostamme. Saatavilla on myös raikkaita smoothieita sekä maukkaita suolaisia leipiä pikkunälkään tai evääksi kesäpäivän retkille.

 

VINKIT LAPSIPERHEILLE

Lasten leikkihuone sijaitsee Paja Kongressikeskuksen tiloissa Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ensimmäisessä kerroksessa ja on pikkuvieraidemme käytössä päivittäin 17.6. alkaen 9.8. saakka. Lapset leikkivät leikkihuoneessa aina vanhempien vastuulla. Leikkihuoneessa monipuolisesti tekemistä mm. pomppulinnan, keppihevosten ja minikeittiön parissa.

Onni Orava on tavattavissa päivittäin 24.6. alkaen 9.8. saakka hotellin aulassa ja leikkihuoneessa klo 08.00-11.00. Tulkaahan rohkeasti Onnia moikkaamaan!

Ravintola Grill Itissä pikkuväelle oma buffet tarjolla 24.6 -4.8. klo 18-22, hinta 6,70€ 12v. saakka, saatavilla myös lasten normaali ala carte lista. Myös aamiaisellamme on lapsille oma buffet kesäaikaan. Lastenruokien lämmitykseen apua tarjoaa mielellään 1.-kerroksen ravintoloidemme henkilökunta ja myös lasten leikkihuoneessa on mikro.

 

HUONEENLUOVUTUS

Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa.

 

KESÄMUISTOT MUKAAN

Vastaanotossa on myynnissä Onni Orava -pehmoleluja ja muita mukavia kotiinviemisiä perheen pikkuväelle sekä herkullista paikallisen suklaatehdas Dammenbergin Tampere suklaata. Aikuisille löytyy kesälukemista Rikospaikka Tampere –novellipokkarin muodossa ja kesälomareissujen takuuvarma musiikkivalinta on tietenkin manserock, jota löytyy levyllisen verran sekä minibaarivalikoimasta että vastaanotosta. Paja Barissamme on myynnissä mm. Popedan ja Eppu Normaalin bändipaitoja.

 

Vinkkinä kesäloman suunnitteluun: Tampere on täynnä tapahtumia koko kesän ajan ja etenkin viikonloppuisin on usein isoja tapahtumia kuten festareita, jotka vaikuttavat hotellihuoneiden saatavuuteen ja hintoihin. Suosittelemmekin suuntaamaan perhereissulle alkuviikon hiljaisempina päivinä, hinnat ovat huokeammat ja kaupungilla väljempää ihastella kesäistä Tamperetta!