Torni Tampereen kesä 2018
05.06.2018

Torni Tampereen kesä 2018

SAAPUMINEN

Kulkuyhteydet ja pysäköintiohjeet löydät näppärästi sivuiltamme kohdasta sijainti. Mikäli saavutte Tampereelle aikaisin, laukut voi tarvittaessa tuoda hotellille maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi.

 

AAMIAINEN

Aamiainen tarjoillaan kesäaikana hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ravintola Grill It!:ssä. Aamiainen on tarjolla 25.6. alkaen maanantaista lauantaihin klo 06.30-11.00 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 07.00-12.00. Huomioittehan ystävällisesti, että viimeiset tunnit ovat tavallisesti suosituimpia!

 

AURINGONNOUSUN AAMUTREENI MOROSSA

Kesäpäivän energisin startti on puolen tunnin tehotreeni Moron terassilla! Treenaamaan pääsee keskiviikkoisin klo 7.30–8.00 ja lauantaisin klo 9.00–9.30.  Treeni toteutetaan oman kehon painolla, joten mukaan tarvitset vain juomapullon ja halutessasi pienen pyyhkeen. Treeni on kaikille avoin, ja sen hinta on 7 €/krt. Ilmoittaudu hotellin vastaanottoon edeltävänä iltana klo 22 mennessä. Treenit järjestetään 6.6.– 31.8. Hotellivieraidemme käytettävissä on myös monipuolinen kuntosalimme ja treenien jälkeen voi nauttia asiakassaunojemme rentouttavista löylyistä.

 

SÄRKÄNNIEMI

Vältä jonottaminen huvipuiston lipunmyynnissä ja osta rannekkeet hotellin vastaanotosta. Henkilökuntamme opastaa myös mielellään reitin Särkänniemeen ja parhaat laitevinkit saa tietysti mukaan meiltä!

 

JOPOT

Tampereeseen voi tutustua myös pyöräillen! Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden lainata Jopoja maksutta muutamaksi tunniksi. Kysy lisää hotellin vastaanotosta.

 

VIRVOKKEET VASTAANOTOSTA

Kesäpäivän kylmät virvokkeet voi napata näppärästi matkaan vastaanotostamme.

 

HUONEENLUOVUTUS

Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun jo lähtöä edeltävänä iltana tai mennessänne aamiaiselle, näin vältätte lähtiessänne mahdollisen ruuhkan vastaanotossa.

 

KESÄMUISTOT MUKAAN

Vastaanotossa on myynnissä Onni Orava -pehmoleluja ja muita mukavia kotiinviemisiä perheen pikkuväelle. Aikuisille löytyy kesälukemista Rikospaikka Tampere –novellipokkarin muodossa ja kesälomareissujen takuuvarma musiikkivalinta on tietenkin manserock, jota löytyy levyllisen verran sekä minibaarivalikoimasta että vastaanotosta.