Menu

Toiveena elämyksellinen juhla? Nappaa ammattilainen avuksi!

Syksyn säihkyvä juhlakausi pikkujouluineen ja vuosijuhlineen on käynnistymässä. Tapahtumien varaajat toivovat nyt juhlilta elämyksellisyyttä, yllätyksellisyyttä ja yhteistä tekemistä, kertoo Mauno Ahonen UNIQ Entertainmentistä. Tapahtumatuotantoyhtiö on S-ryhmän hotellien yhteistyökumppani elämyksellisten juhlien järjestämisessä.

"Yrityksemme tehtävänä on paketoida yritys- tai henkilöstötapahtuma saumattomaksi kokonaisuudeksi tarjoiluineen ja viihdeohjelmineen", Ahonen sanoo. 

"Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit ovat hyvin kokeneita tapahtumien järjestäjiä monipuolisine tiloineen ja valmiine tapahtumakonsepteineen. Ruoka on erinomaista, miljöö viihtyisä, palvelu asiantuntevaa", Ahonen toteaa.

Tapahtumat tehdään yhdessä

Livejuhlalla yritys osoittaa arvostusta kutsutuille vieraille, on sitten kyse omasta henkilökunnasta, asiakkaista tai yhteistyökumppaneista. Vieraiden hurmaamiseksi juhlasuunnitteluun kannattaa panostaa.

"Tapahtumasuunnittelu alkaa yhteisellä tapaamisella hotelliketjun asiakkuuspäällikön kanssa. UNIQ Entertainmentin edustajat ovat mielellään mukana jo tässä vaiheessa! Tapaamisessa käydään läpi asiakkaan tavoitteet ja tarpeet. Sen jälkeen hotellien väellä on valmiudet valita toimivimmat tilat ja sopivimmat menut. Me lähdemme sitten luomaan kokonaisuudelle käsikirjoitusta ja suunnittelemaan tapahtuman viihteellisiä elementtejä."

"UNIQ Entertainmentin kautta saa hostin, dj:n, bändin, musikaali-illan tai vaikka ranskalaistyylisen kabareen valo- ja äänimaailmoineen. Näen kuitenkin isoimmaksi lisäarvoksemme sen, että saamme juhlan eri elementit sykkimään yhteistä säveltä sen ensiaskelista aina illan loppuun saakka."

Toiveina elämykset ja yhteinen tekeminen

Tapahtumilta toivotaan nyt erityisesti elämyksellisyyttä. "Elämys luodaan yhdistelemällä viihdettä, yllätyksiä, visuaalisuutta, musiikkia ja valoa – kattausta unohtamatta. Myös valitun hostin osuus on todella tärkeä illan sujuvuuden kannalta", Ahonen kertoo.

"Toinen trendi on toive tapahtumaosallistujien yhteisestä tekemisestä. Aktiviteetti nivotaan osaksi illan käsikirjoitusta, on se sitten tanssiohjelmaa, musavisaa tai jotain muuta. Näihin osuuksiin haemme vaikutteita syntymäpäivien, polttarien ja hääjuhlien hyväksi koetusta ohjelmistosta. Kiva päätös illalle on isolle screenille heijastettavat, illan aikana otetut kuvat juhlavieraista."

"Pyydä meidät paikalle, tehdään elämyksellinen juhla yhdessä!"

- Mauno

 

UNIQ Entertainment on elämyksellisten tapahtumien tuotantoyhtiö, joka ideoi, suunnittelee ja toteuttaa vaikuttavia live- ja virtuaalitapahtumia. Yritys tarjoaa myös tasokkaita, valmiita esityksiä ja show-konsepteja.  UNIQ Entertainmentillä on 20 vuoden kokemus sisältötuotannoista.