Menu
Avoimet työpaikat Break Sokos Hotel Levi Lappi
Töihin Break Sokos Hotel Leville

Töihin Break Sokos Hotel Leville?

Työtä suurella sydämellä Pohjoisen hyväksi Levillä

Break Sokos Hotel Levi ravintoloineen on Sokos Hotels -ketjun pohjoisin hotelli ja osa Osuuskauppa Arinaa. Hotellissamme työskentelee, ajankohdasta riippuen, 20-50 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Break Sokos Hotel Levillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä niin sesonkiajoille kuin vakituiseenkin työhön. Emme odota vuosien kokemusta, mutta sitäkin enemmän aitoa halua saada vieraamme onnellistettua ja reipasta asennetta tehdä työtä pohjoisen hyväksi.

Me tarjoamme sinulle huipputyöpaikan kansainvälisen matkailun parissa, mahdollisuuden kokea Lapin upeat vuodenajat, uusia työkavereita ja kokemuksia sekä lisäksi S-ryhmän, Osuuskauppa Arinan ja Break Sokos Hotel Levin erittäin hyvät henkilökuntaedut, mm. alennuksia  S-ryhmän toimipaikoissa ja yhteistyökumppaneilla kautta maan, kattavan vapaa-ajanvakuutuksen sekä laskettelu- ja kuntosalimahdollisuuden.

Kausityöntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden majoittua edullisesti henkilökunta-asunnoissamme. Asunnot ovat kävelymatkan päässä hotellilta.  

Millaista työskentely Levillä on? Oheisilla videoilla hotellin työnkijät kertovat heidän kokemuksistaan ja tunnelmistaan.  

Kiinnostuitko? Lue lisää avoimista tehtävistä ja hae alla olevien linkkien kautta.

Avoimet olevat vakituiset työpaikat:

  • Vastaanottovirkailija (vakituinen, 90 h / 3 viikkoa), hae tästä
  • Vastaanottovirkailija yötyö (vakituinen, kokoaikainen tehtävä), hae tästä
  • Talvisesongin 2022-2023 kaikki avoimet paikat, hae tästä