Menu
Avoimet työpaikat Break Sokos Hotel Levi Lappi
Töihin Break Sokos Hotel Leville

Töihin Break Sokos Hotel Leville

Työtä suurella sydämellä Pohjoisen hyväksi Levillä

Break Sokos Hotel Levi ravintoloineen on Sokos Hotels -ketjun pohjoisin hotelli ja osa Osuuskauppa Arinaa. Hotellissamme työskentelee, ajankohdasta riippuen, 20-50 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Break Sokos Hotel Levillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä niin tulevalle talvikaudelle kuin vakituiseenkin työhön. Emme odota vuosien kokemusta, mutta sitäkin enemmän aitoa halua saada vieraamme onnellistettua ja reipasta asennetta tehdä työtä pohjoisen hyväksi.

Me tarjoamme sinulle huipputyöpaikan kansainvälisen matkailun parissa, mahdollisuuden kokea Lapin talven, uusia työkavereita ja kokemuksia sekä lisäksi S-ryhmän, Osuuskauppa Arinan ja Break Sokos Hotel Levin erittäin hyvät henkilökuntaedut, mm. alennuksia  S-ryhmän toimipaikoissa ja yhteistyökumppaneilla kautta maan, kattavan vapaa-ajanvakuutuksen sekä laskettelu- ja kuntosalimahdollisuuden.

Tarjoamme kausityöntekijöillemme mahdollisuuden majoittua edullisesti henkilökunta-asunnoissamme. Asunnot ovat kävelymatkan päässä hotellilta.  

Millaista työskentely Levillä on? Oheisilla videoilla hotellin työnkijät kertovat heidän kokemuksistaan ja tunnelmistaan.  

Kiinnostuitko? Lue lisää avoimista tehtävistä ja hae alla olevien linkkien kautta.

Avoimet olevat vakituiset työpaikat:

Tehtävät täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. 

Kausityöt alkavat marras-joulukuussa 2021 ja päättyvät huhti-toukokuussa 2022. Halutetessasi sinulla on myös mahdollista työllistyä vain kiireisimpään aikaan jouluna ja keväthangille.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.