Menu

Tietoa vieraillemme

 

Päiväsiivous hotellivieraan tilauksesta
Teemme Sokos-hotelleissa jatkuvasti työtä paremman huomisen puolesta. Pyrimme vähentämään ympäristön kuormittamista: säästämme vettä ja vähennämme kemikaalien käyttöä. Siksi olemme päättäneet, että kun hotellivieras viipyy luonamme kauemmin kuin yhden yön, vierailun aikana ei tehdä automaattisesti siivousta. Olemme kokeilleet uutta systeemiä Sokos Hotels -ketjussa korona-ajan alusta saakka ja olemme huomanneet, että hotellivieraat ovat yhä ympäristötietoisempia ja päivittäisestä siivouksesta luopumista pidetään aina vain luonnollisempana. Mikäli tarvetta siivoukseen on, pyydämme ilmoittamaan siitä hotellin vastaanottoon viimeistään edellisenä iltana kello 23:een mennessä. Siivouksesta ei peritä lisäkuluja.

 

Standard-huoneiden minibaarit muuttuivat viileäkaapeiksi
Hotelli Viru on aina mukava valinta. Sijaitsemme jatkuvasti kehittyvän Tallinnan valtasuonen varrella, ja nykyään hotellin ympärillä on kymmeniä kauppoja, kioskeja, baareja, pubeja, kahviloita ja ravintoloita. Jo Hotelli Virussa itsessään on niitä kauden mukaan jopa kahdeksan. Siksi hotellivieraat löytävätkin varmasti mieleistänsä syötävää ja juotavaa! Olemme seuranneet hotellivieraiden muuttuvia ostopäätöksiä ja tarpeita ja minibaariostosten jatkuvaa vähenemistä, ja GreenKey-hotellina olemmekin päättäneet minipullojen sijasta tarjota kätevää mahdollisuutta säilyttää viileäkaapissa esimerkiksi kotiin tuliaisina vietäviä paikallisia makuja tai perhehuoneissa vaikkapa lapsille tarkoitettuja tuotteita.

 

Remontti
Syksyllä hotellimme 16. kerroksessa remontoidaan arkipäivinä klo 9-17. Pahoittelemme rakentamisesta mahdollisesti aiheutuvaa tilapäistä häiriötä.