02.04.2018

Tervetuloa Ouluun Nallikariin nauttimaan elämästä!

Nallikarin kesästä löytyy tapahtumia koko perheelle. On musiikkifestareita, moottoripyörien pärinää, kesäteatteria sekä hauskanpitoa rantahietikolla.


Alueelle voit saapua Oulun keskustasta kätevästi paikallisliikenteen linja-autolla (nro 15) tai minijuna Potnapekalla. Oman auton voi pysäköidä vapaasti Break Sokos Hotel Edeniä vastapäätä olevalle pysäköintialueelle. Keskustasta torinrannasta Pikisaaren kautta pääset Nallikariin mainiosti myös kävellen, pyöräillen tai vaikka rullaluistellen.
Matkaa torinrannasta pyöräteitse tulee noin 3,5km. Pyöräreitillä matkanteko on helppoa upeiden merimaisemien ympäröidessä matkaasi.

Nallikarissa voit nauttia kesäpäivistä pitkällä hiekkarannalla. Ranta on etenkin lapsiperheiden suosiossa, sillä rantavesi ei ole äkkisyvää. Rannalla kohoaa myös iso kiipeilyteline ja rantakadun toiselta puolelta löytyy hieno aidattu leikkipuisto. On hyvä huomioida, että koirien kanssa rannalle ei saa mennä, vaan koirille sopivat uintipaikat löytyvät esimerkiksi Edenin takaa lähtevän luontopolun varrelta. Luontopolut ovat merkittyjä eri pituisia reittejä ja sen varrelta löydät myös nuotiopaikan kuin lintutähystystorninkin!

Nallikarin tunnetuin rakennus on sen maamerkki vanha majakka, jossa on myös näköalatorni. Majakan yhteydessä toimii kesäsesonkeina pikkukahvila sekä SUP lauta vuokraamo Leijakoulu Lappis. Lappis vuokraa myös suursuosion saaneita fatbikeja. Pyöriä alueella voi vuokrata myös Nallikarin lomakylän vastaanotosta. Break Sokos Hotel Eden tarjoaa hotellivierailleen pyöriä lainattavaksi veloituksetta.

Kulttuurielämyksiä kaipaavalle, rannasta n 1km päässä sijaitsee MeriOulun kesäteatteri. Kesäteatterin 2018 kantaesitys Reinikainen - saa ensi-iltansa 5.7. Esityksiä on aina 5.8. saakka. Kesäteatterin ohjelmistossa on myös erilaisia musiikki- ja stand up esityksiä. Liput voit hankkia kätevästi kesäteatterin lippupisteestä, joka sijaitsee teatterin edustalla. Avoinna kesällä arkisin päivittäin.

MeriOulun läheisyydestä löytyy lasten suosikkipaikka - Vauhtipuisto. Vauhtipuisto tarjoaa lapsille ja lapsenmielisille mieleenpainuvia elämyksiä ja tarjoaa monenlaisia vempeleitä aivan perheen pienimmille ja myös hiukan varttuneemmille. Vauhtipuiston toimintaperiaatteena on koko historian ajan olla pientenpieni puuhapuisto, joka tarjoaa sytykkeitä leikkiin ja lasten omatoimiseentekemiseen ja kokemiseen. Vauhtipuiston alueelle on vapaapääsy. Vempeleisiin pääsee joko kertalipulla tai rannekkeella. Puisto on avoinna kesällä päivittäin klo 11-19.

Vauhtipuiston lähinaapurista löydät puolestaan Ilo Oulun!
Ilo Live on kesän keikkojen ja konserttien yhteinen nimi. Pidämme Ilolla hauskaa lähes viikottain monipuolisen musiikin säestämänä. Luvassa on tiistaisin levytanssit, torstaisin tanssitt alkavat Sipen ja Maken tanssinopetuksella klo 17. Orkesteritanssit pyörähdellään sitten klo 19-23. Viikonloppuisin on luvassa tähtiartistien konsertteja, kuten mm. Samuli Edelmann (16.6.), Egotrippi (29.6.) sekä Ässät 40v. (6.7.) Katso koko ohjelmisto sekä lippujen hinnat TÄSTÄ

Nallikarin minigolfin löydät Nallikariin vievän pyörätien varrelta. 18 laadukasta rataa houkuttelee kisaamaan. Minigolf on avoinna kesällä päivittäin klo 11-21. Eläinystäville Hietasaaren Ponitouhuissa riittää ihasteltavaa ja puuhasteltavaa suloisten ponien seurassa. Tallille ajo-ohjeen löydät tästä.

Kun nälkä tai jano iskee, Nallikarista löydät valikoiman ravintoloita sekä jäätelökioskeja. Edenissä voit nauttia herkullista Break -aamiaista, vaikket hotellissa majoittuisikaan. Aamiaislipun voi lunastaa itselleen 15,90 €/hlö ravintola Maisemasta (2. krs). Iltaisin ravintolassa on tarjolla á la carte -lista. Istahda alas ja ruokaile, samalla ihaillen upeaa auringonlaskua. Aularavintola Ara palvelee lounasajasta alkaen aina iltamyöhäiseen. Arasta saat kätevästi mukaan myös take away annokset.

Edenin hyvinvointiosalla pääset myös rentoon lomafiilikseen. Hyvinvointiosasto on yksi Oulun monipuolisimmista hyvinvoinnin keskuksista. Palveluvalikoimasta löytyy hierontaa (klassinen-, aroma-, intilainen päähieronta), kasvo-, vartalo-, jalka- ja käsihoitoja, virkistäviä kylpyjä sekä parturi- ja kampaamopalvelut. Hyvinvointiosaston palvelut ovat varattavissa arkisin ma-la puhelimitse 010 7838 052 tai sähköpostitse hoidot.eden(a)sokoshotels.fi.

Varaa majoituksesi Break Sokos Hotel Edeniin suoraan hotellin myyntipalvelusta puh. 020 1234 603 ma-pe 8-18, myynti.eden@sokoshotels.fi
tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.

Puhelun hintatiedot 020-alkuiseen numeroon löytyvät yhteystiedot-kohdasta.

TERVETULOA BREAK SOKOS HOTEL EDENIIN, OULUUN NAUTTIMAAN ELÄMÄSTÄ!