Menu
Original Sokos Hotel Albert, Helsinki, henkilökunnan suositukset
Kuva: Jussi Hellsten/ Helsinki Partners

Tekemistä ja nähtävyydet Helsingissä

Albertin väki suosittelee tutustumaan Helsingin tapahtumiin ja paikkoihin täällä vieraillessasi. Tapahtumien lisäksi jo pelkästään Punavuoren kaduilla kulkeminen ja Sinebrycoffin puiston tunnelmasta nauttiminen virkistävät mieltä.

Sea Life ja Linnanmäki

Sea Lifessa pääset tutustumaan erikoisiin mereneläviin ja opit niiden elämästä. Siellä vierähtää mukavasti kokonainen päivä, vaikka ulkona vähän sataisikin. Linnanmäen huvipuisto avaa ovensa jälleen 25.4. Vauhtia ja ikimuistoisia hetkiä tarjoilee lukuisat laitteet ja pelit.

Korkeasaari

Vuoden ympäri auki oleva Korkeasaaressa riittää nähtävää koko perheelle. Eläimetkin ovat kevätaikaan varmasti virkeämpiä kuin kesäkuumalla. Pääset tutustumaan yli 150 eläinlajiin ja satoihin kasvilajeihin ympäri maailmaa. Rautatieasemalta pääsee kätevästi bussilla Mustikkamaalle, josta on lyhyt kävelymatka Korkeasaareen.

Löyly

Saunaravintola Löyly on osa kaunista Helsingin rantaviivaa ja tarjoaa upeita elämyksiä niin paikallisille kuin matkailijoille kotimaasta ja merten takaa. Päivästä kelpaa nauttia upealla aurinkoterassilla. Saunat ovat lämpimänä päivittäin. Voit pulahtaa lämpimistä löylyistä mereen virkistymään. Hernesaaressa sijaiteseva löyly on kävelymatkan päässä hotellista. Pääset sinne myös kätevästi bussilla.

Museot

Helsingin laaja museovalikoima tarjoaa jokaiseen makuun jotakin. Sinebrychoffin taidemuseon kokoelmiin kuuluvat maamme arvokkaimmat ja kansainvälisesti merkittävimmät eurooppalaiset vanhojen mestareiden maalaukset. Kiasma on nykytaiteen ykkösmuseo Suomessa, osana kansallisgalleriaa. Ateneum taas on maan tunnetuin taidemuseo ja Suomen taiteen koti.  Luonnontieteellinen museo tarjoaa elämyksiä koko perheelle ja siellä voit tutustua Suomen ja mailman luontoon sekä elämän historiaan ja ilmastonmuutokseen. HAM Helsingin kaupungin taidemuseo puolestaan tarjoaa tapahtumia, opastuksia, taidepajoja sekä veistoskierroksia. Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupunkiin on aina vapaa pääsy.  Kaikki nämä museot ovat vain kävelymatkan päässä Albertista.