Menu

Tekemisiä Tallinnassa lapsiperheelle

Nauti Tallinnasta paikallisten tavoin! Noudata omien työntekijöidemme suosituksia! Tässä on asioita, jotka oma tiimimme on kokeillut ja havainnut lapsiperheille hyviksi.
 
1. Proto keksintötehdas
Proto keksintötehtaassa yhdistyvät virtuaalitodellisuus, tiede ja fantasiamaailma. Noblessnerin vanhan valimon tehdasmiljöössä seikkailet yhdellä kertaa sekä menneisyydessä että tulevaisuudessa: VR-taikalasien ansiosta vuosisatojen takaiset tieteen suursaavutukset heräävät henkiin ennennäkemättömällä tavalla. Jokainen museovierailu alkaa niin toivottaessa pienellä opastuksella – keksintötehtaan seikkailut sopivat siis aivan jokaiselle. Protossa on ajateltu myös niitä, jotka eivät syystä tai toisesta halua tai vielä osaa sukeltaa virtuaalimaailmaan. Perheen pienimpiä odottaa oma leikkinurkkaus, isommat vieraat voivat syventyä mitä erilaisimpiin omin käsin tutkittaviin näyttelyesineisiin ja VR-elämysten seuraamiseen kuvaruuduilta.
Osoite: Peetri katu 10, Kalamaja. www.prototehas.ee
 
 
2. Tallinnan eläintarha
Tutustu Pohjoismaiden jännittävimpään eläintarhan kokoelmaan. Tallinnan eläintarhassa on monia ainutlaatuisia ja harvinaisia eläimiä, joita et löydä muualta maailmasta. Mukana on muun muassa maailman suurin vuohikokoelma, amurinleopardeja sekä yli tuhat muuta eläintä. Lapset pitävät varmasti lemmikkieläinpuistosta, jossa voi tehdä lähempää tuttavuutta hemstereiden, kanien, marsujen ja muiden pieneläinten kanssa.
Osoite: Paldiski mnt 145. www.tallinnzoo.ee
 

3. Tallinnan Merimuseo
Kannattaa nähdä ja kokea! Teitä on odottamassa tutustumisretki Unescon maailmanperintölistaan kuuluvassa rakennuksessa, joka kätkee sisäänsä keskiaikaisen hylyn, komean laivojen pienoismallikokoelman ja jännittävät käsin kosketeltavat näyttelyesineet eli sanalla sanottuna - meri tykkitornissa!
Osoite: Pikk 70, noin 10 min kävelymatka. www.meremuuseum.ee
 

 

Lisätietoa, mitä Tallinnassa kannattaa nähdä ja tehdä: https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/vinkit-ideat/kaikki-vinkit/perheloma-tallinnassa

Tervetuloa Tallinnaan!