Sauna from Finland, Tapiola, Tapiola Garden, Sauna
Ensimmäinen pääkaupunkiseudun Sauna from Finland -sertifikaatti Tapiola Gardeniin
31.05.2018

Tapiola Gardenille Sauna from Finland -laatusertifikaatti

Kun mietitään keinoja, miten suomalaiset ovat aina rentoutuneet, nousee saunominen usein ensimmäisenä mieleen. Kun saunomiseen vielä yhdistää virkistävän pulahduksen altaaseen ja rentoutumisen terassilla keskusaltaan suihkulähteitä ihaillen, on rentoutuminen aika lailla taattu. Tätä on saunakokemus meillä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Olemme ensimmäisenä pääkaupunkiseudulla saaneet Sauna from Finland -laatusertifikaatin, joka osoittaa vieraillemme, että meillä saunakokemus on saatu luotua loistavaksi.

 

Carita Sauna from Finland ry:ltä toteaa muun muassa näin:"Original Sokos Hotelli Tapiola Gardenin saunaelämys jää varmasti asiakkaiden mieleen upeana urbaanina ympäristönä, jossa pääsee kokemaan suomalaisen saunan ja vilvoittelun uima-altaalla tai terassilla. Parhaimmillaan asiakkaat rentoutuvat paremmin nimenomaan kylmä-kuumakokemuksen kautta. " Meillä saunaosaston altaan vesi tarjoaa hyvän mahdollisuuden kokea kylmä-kuuma -yhdistelmä.

 

Hotellimme on tehnyt vuosia yhteistyötä Lumenen kanssa, ja meillä on naisten saunalla asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja Lumenen HARMONIA-tuotteita, jotka vielä viimeistelevät rentouttavan saunakokemuksen.

 

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa vieraillemme, että meillä saa koettua takuulla yhden maailman parhaimmista suomalaisista saunakokemuksista. Toivotamme vieraat oikein lämpimästi tervetulleiksi majoittumaan ja nauttimaan hyvistä löylyistä!