Menu
Tuovi Kovanen

Tapahtumamyynnin tehonainen Tuovi

S-ryhmän hotellien kokous- ja tapahtumamyynnin energinen asiakkuuspäällikkö Tuovi Kovanen ja hänen iloinen naurunsa ovat tulleet monille tutuiksi vuosien varrella. Kovasen muutaman vuoden välivaiheeksi suunniteltu työ S-ryhmässä on venähtänyt jo 33 vuoden mittaiseksi, monipuoliseksi työuraksi. Nykyisellä tittelillään hän on tehnyt tapahtumamyyntiä vuodesta 2018 alkaen.

Tapahtumamyynnin Kovanen kokee todella antoisana.
– Teen työtä ihmiseltä ihmiselle ja nautin siitä. Tämä on asiakkaiden kuuntelemista, ja heille parhaiden ratkaisujen keksimistä. Parasta työssäni onkin ihmiset – asiakkaat ja kollegat, yhteishenki hotelleissa! 

– Parhaat tapahtumat syntyvät yhteistyöllä ja hyvällä suunnittelulla! Pyydän aina asiakkaita olemaan meihin myyjiin yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä ja hyödyntämään asiantuntemustamme. Siinä säästyy omaa aikaa. Itse pyrin olemaan tosi helposti saavutettavissa. 

Korona-aika on haastanut tapahtuma-alaa, luonnollisesti myös Kovasen työtä. Nyt valoa näkyy tunnelin päässä, ja Kovanen onkin innoissaan alkavasta keväästä. 

–  Tuntuu, että Suomi alkaa nyt avautua. Viestejä on alkanut suorastaan tulvia. Tällä hetkellä myydään paljon syksyä ja pikkujouluja. Nyt kannattaa toimia ja varata tila saman tien, sillä suosituimmat  pikkujouluajat eli marraskuun viikonloput täyttyvät nopeasti. 

–  Ensi syksyyn suunnitellaan monessa yrityksessä isoja juhlia. Ja mieluusti paikkoihin, joissa on majoitus, juhlatila ja viihde samassa paikassa. Original Sokos Hotel Vantaa, Tampereen Ilves ja upeasti uusittu Kimmel Joensuussa ovat esimerkkejä tällaisista. 

–  Mutta meillä S-ryhmän hotelleissa on laaja tarjooma loistavista juhlapaikoista ympäri Suomen. Pienempiin juhliin suosittelen esimerkiksi helsinkiläisen Radisson Blu Royal Hotellin upea suitea, samoin kuin Helsingin Vaakunan ja Tampereen Ilveksen maisemasaunoja. 

Kevään 2022 hotelliuutuudet saavat myyntitykin innostumaan

Kevät tulee olemaan täynnä touhua, sillä Sokos Hotellien monet hotelliuudistukset ovat valmistumassa. Tampereen klassikon, Original Sokos Hotel Ilveksen uudistus valmistuu maaliskuun puolivälissä, huhtikuussa on ikonisen Solo Sokos Hotel Tornin vuoro. Toukokuussa puolestaan avataan Solo Sokos Hotel Helsinki, Kovasen entinen työpaikka.

–  Uudistuksen myötä hotelli Helsingistä kuoriutuu trendikäs, tyylikkäästi toteutettu kokonaisuus. Kermana kakussa aivan upea 200 henkilön tapahtumatila entisissä Helsinki Clubin tiloissa. 

– Ja Ilveksen kokoustiloista tulee todella hienot, muun muassa Ballroom palautetaan entiseen loistoonsa, ja hotellin 19. kerroksen Maisemakabinetista näkyy Ratinan Stadionille asti.
Kovanen on töissään varsinainen tehopakkaus, mutta miten hän rentoutuu vapaa-ajallaan? 

– Tykkään liikkumisesta! Kävelen mielelläni kuuden kilometrin matkan töihin. Vietän myös paljon aikaa perheen ja ystävien seurassa. Ystävien kanssa nauran paljon. Olen oppinut tahdistamaan itseäni ja otan aikaa levolle, kun sitä tarvitsen. Koen, että elämässäni on rakkautta, iloa ja valoa!