Tampereella yhteistyötä mm. Sotaveteraanien huoltoyhdistyksen kanssa

Tampereella yhteistyötä mm. Sotaveteraanien huoltoyhdistyksen kanssa

Original Sokos Hotel Villa tekee yhteistyötä tamperelaisen vapaaehtoisen vanhustyön keskuksen Mummon Kammarin kanssa. Kammarilaiset ovat kutoneet Villan hotellihuoneisiin torkkupeittoja ja hääpaketteihin kuuluvia villasukkia. Yhteistyön tuloksena syntynyt rahasumma on mahdollistanut usealle nuorelle kesätyöpaikan yksinäisten vanhusten ulkoiluttajana ja arjen apuna.

Original Sokos Hotel Villan tuki Mummon Kammari palkittiin 2015 Vuoden Positiivisimpana Tamperelaisena Tekona. http://www.mummonkammari.fi/uutiset.html?a100=576

 

Original Sokos Hotel Ilves ja Tampereen Sotaveteraanien huoltoyhdistys ovat tehneet yhteistyötä jo lähes 20 vuoden ajan. Joulukuussa 2015 pidettiin sotaveteraanien perinteinen puurojuhla toista kertaa hotelli Ilveksessä. Osan Ilveksen perinteisen illan itsenäisyyspäivän lipputuloista ohjattiin myös sotaveteraaneille. Veteraaneja kutsuttiin mukaan juhlaan.


"Yhteistyömme Tampereen Sotaveteraanien huoltoyhdistyksen kanssa on osa vastuullista toimintaamme. On kunnia olla mukana tukemassa yhdistyksen tekemää arvokasta työtä."
- Kati Vihma, Original Sokos Hotel Ilveksen hotellipäällikkö

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.